Samsung Galaxy S10: Διορθώνει προβλήματα η τελευταία beta του One UI 2.0

, Samsung Galaxy S10: Διορθώνει προβλήματα η τελευταία beta του One UI 2.0

Τα Samsung Galaxy S10e, S10 και S10+ που ανακοινώθηκαν τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, λαμβάνουν αυτό  το διάστημα beta εκδόσεις οι οποίες έφεραν το One UI 2.0 και διόρθωσαν μερικά bugs. Έτσι και σε αυτήν την περίπτωση η έβδομη beta έκδοση του One UI 2.0 που λαμβάνει η σειρά S10 φέρνει διορθώσεις για ορισμένα bugs. Η έκδοση έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε Αμερική και Νότια Κορέα μόνο όμως για τις unlocked εκδόσεις.

Το update διορθώνει ορισμένα σοβαρά προβλήματα που εμφανίστηκαν στο Wi-Fi αλλά και την σταθερότητα της κάμερας. Επιπλέον, είχαν εντοπιστεί ορισμένες τυχαίες επανεκκινήσεις και noice στα Bluetooth headset. Ταυτόχρονα με τα σοβαρά προβλήματα, η Samsung διόρθωσε την γενικές επιδόσεις του One UI 2.0 ενώ το Android security patch level είναι της 1ης Δεκεμβρίου.

Αυτές οι αλλαγές έρχονται με σκοπό την ενσωμάτωση του Android 10 στα flagship smartphone της Samsung. Να υπενθυμίσουμε ότι και το Note 10 θα λάβει το One UI 2.0 με update.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.