Galaxy Unpacked 2020: Πώς να παρακολουθήσεις live την εκδήλωση

Galaxy Unpacked 2020, Galaxy Unpacked 2020: Πώς να παρακολουθήσεις live την εκδήλωση

Η 11η Φεβρουαρίου πλησιάζει και το Galaxy Unpacked 2020 είναι προ των πυλών. Πρόσφατα, είδαμε τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο νοτιοκορεάτικος τεχνολογικός κολοσσός. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με το πώς μπορεί κάποιος να δει σε ζωντανή μετάδοση το event.

Τι περιμένουμε να δούμε στην εκδήλωση

Αν και είδαμε αναλυτικά το τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία, καλό είναι να κάνουμε μία ανακεφαλαίωση. Αρχικά, είναι βέβαιο ότι θα δούμε τα νεότερα flagships Samsung Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra. Έπειτα, σε επίπεδο smartphones αναμένεται να αποκαλυφθεί το Samsung Galaxy Z Flip.

Επιπλέον, η κατασκευάστρια θα αποκαλύψει τα νέο TWS ακουστικά Samsung Galaxy Buds+, τα οποία προσφέρει δωρεάν με προπαραγγελία των Galaxy S20+ και S20 Ultra. Ένα ακόμη προϊόν για το οποίο κυκλοφορούν φήμες είναι το Galaxy Tab S6 5G, το οποίο ενδέχεται να δούμε στο Galaxy Unpacked 2020. Τέλος, λιγότερο πιθανή θεωρείται η παρουσιάσει του Samsung Galaxy Watch 2.

Πώς μπορείτε να δείτε live την εκδήλωση

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει το Galaxy Unpacked 2020 για τις 11 Φεβρουαρίου και 9μ.μ. ώρα Ελλάδος. Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση μπορούν να συντονιστούν στο κανάλι της εταιρείας στο YouTube.

Για όσους δεν τους αρέσει το YouTube, η Samsung θα κάνει stream το event και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, καθώς και από τον λογαριασμός της στο Twitter. Τέλος, μία ακόμη πηγή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Galaxy Unpacked 2020.

Φυσικά, πρέπει να γνωρίζεται ότι το Techblog θα καλύπτει σε πραγματικό χρόνο το Unpacked 2020 και θα σας ενημερώνει για όλα τα νεότερα. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένη στη σελίδα μας.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Teaser “δίνει” την ημερομηνία λανσαρίσματος

Το Samsung Galaxy S24 FE  το περιμένουμε εδώ και καιρό και επιτέλους η κυκλοφορία του φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Επίσημο – Παγκόσμια κυκλοφορία μέσα στον Σεπτέμβριο

Το Xiaomi Mix Flip ανακοινώθηκε τον Ιούλιο και ένας περιφερειακός διευθυντής ανέφερε ότι έχει προγραμματιστεί για παγκόσμια κυκλοφορία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 15: Καμία έκπληξη στις δυνατότητες φόρτισης – Μέγιστη ενσύρματη φόρτιση 90 W όπως το Xiaomi 14

Η Xiaomi ετοιμάζεται να λανσάρει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Xiaomi 15 και οι σχετικές διαρροές κάνουν την εμφάνισή τους.

Smartphones Apple featured iPhone 16

iPhone 16: Αυτές είναι οι ακριβείς χωρητικότητες μπαταρίας των μοντέλων της σειράς

Η Apple αποφεύγει να διαφημίζει τις ακριβείς χωρητικότητες μπαταριών για τα iPhone της, γι’ αυτό και πρέπει να βασιζόμαστε σε άλλες πηγές.