Galaxy Unpacked 2020: Όλα όσα αναμένουμε στις 11 Φεβρουαρίου

, Galaxy Unpacked 2020: Όλα όσα αναμένουμε στις 11 Φεβρουαρίου

Η Samsung έχει ορίσει την 11η Φεβρουαρίου ως ημέρα αποκάλυψης της οικογένειας Samsung Galaxy S20 στο San Francisco. Σε αυτό το Unpacked event όμως η Samsung δεν θα παρουσιάσει μόνο τα τρία νέα flagship smartphone, Galaxy S20, S20 Plus και S20 Ultra αλλά και άλλα νέα προϊόντα όμως τα Galaxy Buds+. Σε αυτό λοιπόν το άρθρο θα ρίξουμε μία ματιά στα προϊόντα τα οποία αναμένεται να παρουσιάσει ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός.

Samsung Galaxy S20

, Galaxy Unpacked 2020: Όλα όσα αναμένουμε στις 11 Φεβρουαρίου

Ας ξεκινήσουμε από το πιο “hot” κομμάτι του event που φυσικά είναι η οικογένεια Galaxy S20. Όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα η Samsung θα φέρει τρία μοντέλα και συνολικά πέντε εκδόσεις οι οποίες θα είναι Galaxy S20 και S20 5G, S20+ και S20+ 5G ενώ το flagship μοντέλο θα κυκλοφορήσει μόνο σε 5G (S20 Ultra 5G).

Το display των smartphone θα έχει αλλαγές αφού η Samsung αρχικά, θα μεταφέρει το punch-hole στο κέντρο της οθόνης όπως στην περίπτωση του Note 10 ενώ ο ρυθμός ανανέωσης θα φτάσει τα 120Hz. Το panel θα είναι Dynamic AMOLED και θα έχει ανάλυση WQHD+. Το μέγεθος του θα ξεκινάει από τις 6.2 ίντσες και θα φτάνει έως και τις 6.9 στην περίπτωση του S20 Ultra.

Τα τρία smartphone αναμένεται να ενσωματώνουν είτε τον Snapdragon 865 είτε τον Exynos 990 σε συνδυασμό με μνήμη RAM που ξεκινάει από 12GB και ίσως φτάνει έως 16GB στην περίπτωση του Ultra. Ο αποθηκευτικός χώρος θα ξεκινάει από τα 128GB και θα φτάνει έως 512GB και θα μπορεί να επεκταθεί με κάρτα microSD.

Η κάμερα στο S20 Ultra θα έχει θα έχει τετραπλή διάταξη και θα ενσωματώνει την custom έκδοση του αισθητήρα ISOCELL Bright HMX των 108MP ενώ τα δύο μικρότερα θα έχουν 12MP ως κύρια κάμερα, με τριπλή και τετραπλή διάταξη στο S20 και S20+ αντίστοιχα.

Στον τομέα της μπαταρίας, το S20 5G θα έχει χωρητικότητα 4.000mAh, το S20+ 5G θα έχει μπαταρία 4.500mAh και το S20 Ultra θα έχει 5.000mAh.

Samsung Galaxy Buds+

, Galaxy Unpacked 2020: Όλα όσα αναμένουμε στις 11 Φεβρουαρίου

Φυσικά, η Samsung αναμένεται να ανανεώσει και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds με μία Plus έκδοση η οποία ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό. Το νέο χαρακτηριστικό που ίσως φέρουν τα Galaxy Buds+ θα είναι το noisecancellation το οποίο ενσωμάτωσε και η Apple στα AirPods Pro.

Samsung Galaxy Watch 2

Επιπλέον, ο Νοτιοκορεάτικος κολοσσός θα μπορούσε να παρουσιάσει και μία νέα έκδοση του Galaxy Watch υπό την ονομασία Galaxy Watch 2. Το smartwatch θα μπορούσε να εξοπλίζεται με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά αλλά και με μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία.

Πληροφορίες για το Galaxy Watch 2 δεν υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Samsung θα έχει κάτι έτοιμο για παρουσίαση τον Φεβρουάριο.

Samsung Galaxy Tab S6 5G

Για το Galaxy Tab S6 5G κυκλοφορούν αρκετές φήμες στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό. Το tablet λέγεται ότι θα είναι το πρώτο στην κατηγορία του που θα υποστηρίζει το νέο ταχύτατο δίκτυο 5G. Ίσως ενσωματώνει οθόνη στις 10.3 ίντσες και μπαταρία χωρητικότητας 7.300mAh.

Samsung Galaxy Z Flip

, Galaxy Unpacked 2020: Όλα όσα αναμένουμε στις 11 Φεβρουαρίου

Το δεύτερο foldable smartphone της εταιρείας θα μοιάζει με το RAZR 2019 της Motorola. Θα ακούει στο όνομα Galaxy Z Flip και θα ενσωματώνει τον Snapdragon 855 της Qualcomm με την μπαταρία του να ανέρχεται στα 3.300mAh και θα έχει γρήγορη φόρτιση 15W.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι θα έχει και μία δεύτερη οθόνη ενώ η κάμερα θα έχει διπλή διάταξη. Όσον αφορά το display αυτό λέγεται ότι θα έχει δύο θέσεις κλειδώματος στις 90 και 180 μοίρες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Τι γίνεται με το Galaxy Watch 2; Το ξεχάσανε τελικά;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.