Samsung Galaxy A51 5G: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 980

, Samsung Galaxy A51 5G:  Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 980

Η Samsung αναμένεται μέσα στο 2020 να ανανεώσει την Galaxy-A σειρά η οποία έχει τόσο high-end smartphone όσο και mid-range smartphone. Ένα από αυτά τα mid-range smartphone είναι και το Galaxy A51 5G το οποίο εμφανίστηκε σε μία λίστα στην γνωστή πλατφόρμα για benchmark, το Geekbench.

Το φημολογούμενο Galaxy A51 λοιπόν, εμφανίστηκε με αριθμό μοντέλου SM-A516N και ενσωματώνει το SoC της SamsungExynos 980, 6GB μνήμη RAM και τρέχει το OneUI βασισμένο στο Android 10. Η καταχώρηση αποκαλύπτει και τα benchmark αυτού του τηλεφώνου και όπως μπορούμε να δούμε σε Single-Core το smartphone πετυχαίνει 679 πόντους ενώ σε Multi-Core 1848 πόντους.

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το smartphone. Το τηλέφωνο ίσως ξεκινάει με αποθηκευτικό χώρο από τα 128GB αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επιπλέον, όπως μπορούμε να δούμε και από την ονομασία, η Samsung αναμένεται να φέρει το νέο ταχύτατο δίκτυο, 5G και στα πιο budget smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.