Samsung Galaxy A51 5G: Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 980

, Samsung Galaxy A51 5G:  Εμφανίστηκε στο Geekbench με Exynos 980

Η Samsung αναμένεται μέσα στο 2020 να ανανεώσει την Galaxy-A σειρά η οποία έχει τόσο high-end smartphone όσο και mid-range smartphone. Ένα από αυτά τα mid-range smartphone είναι και το Galaxy A51 5G το οποίο εμφανίστηκε σε μία λίστα στην γνωστή πλατφόρμα για benchmark, το Geekbench.

Το φημολογούμενο Galaxy A51 λοιπόν, εμφανίστηκε με αριθμό μοντέλου SM-A516N και ενσωματώνει το SoC της SamsungExynos 980, 6GB μνήμη RAM και τρέχει το OneUI βασισμένο στο Android 10. Η καταχώρηση αποκαλύπτει και τα benchmark αυτού του τηλεφώνου και όπως μπορούμε να δούμε σε Single-Core το smartphone πετυχαίνει 679 πόντους ενώ σε Multi-Core 1848 πόντους.

Στο διαδίκτυο δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό το smartphone. Το τηλέφωνο ίσως ξεκινάει με αποθηκευτικό χώρο από τα 128GB αλλά αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επιπλέον, όπως μπορούμε να δούμε και από την ονομασία, η Samsung αναμένεται να φέρει το νέο ταχύτατο δίκτυο, 5G και στα πιο budget smartphone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip6: Teardown βίντεο αποκαλύπτει τις μεγαλύτερες μπαταρίες και το νέο θάλαμο ατμού

Το Samsung Galaxy Z Flip6 φέρνει αρκετές ουσιαστικές βελτιώσεις και μερικές από αυτές αποκαλύπτονται στο teardown βίντεο του PBKreviews.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Fold Slim: Η εξωτερική οθόνη θα έχει την ίδια αναλογία διαστάσεων με το Galaxy S24 Ultra

Το επερχόμενο Galaxy Z Fold Slim της Samsung θα έχει εξωτερική οθόνη με την ίδια αναλογία διαστάσεων με την οθόνη του Galaxy S24 Ultra.

Business Galaxy Samsung

Η Samsung θα αποκτήσει μια startup τεχνητής νοημοσύνης για πιο προσωπικό Galaxy AI

Νωρίτερα φέτος, η Samsung παρουσίασε το Galaxy AI, ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών.