Redmi Note 9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών λίγο πριν την παρουσίαση

Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro: Πλήρης λίστα χαρακτηριστικών λίγο πριν την παρουσίαση

Πριν λίγες ημέρες, μάθαμε ότι η θυγατρική της Xiaomi θα παρουσιάσει στις 12 Μαρτίου τα επόμενα μοντέλα της σειρά Note. Το event παρουσίασης των Note 9 θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά online και περιμένουμε να δούμε τρία μοντέλα, το βασικό, το Redmi Note 9 Pro και μία Pro Max έκδοση.

Τα χαρακτηριστικά του Pro

Ο γνωστός tipster Ishan Aqarwal αποκάλυψε τα χαρακτηριστικά του Note 9 Pro. Σύμφωνα με τον ίδιο, το smartphone θα έχει 6,67 ιντσών LCD οθόνη με ανάλυση FHD+, αναλογία 20:9, και προστασία Gorilla Glass 5.

Η selfie κάμερα θα είναι στα 16MP και στο πίσω module θα υπάρχουν τέσσερις κάμερες. Η κύρια θα είναι στα 48MP, και θα τη συνοδεύουν μία ultra wide 8MP, ένας macro 5MP και ένας αισθητήρας βάθους.

Στο εσωτερικό του Redmi Note 9 Pro αναμένεται να υπάρχει ο Snapdragon 720G. Τον επεξεργαστή θα συνοδεύουν 4GB ή 6GB μνήμη RAM και 64GB ή 128GB αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία του smartphone θα έχει χωρητικότητα 5.020mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Τέλος, το Note 9 Pro θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Aurora Blue, Glacier White και Interstellar Black.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Καλό φαίνεται.Θα μου άρεσε η έκδοση με τα 6 giga ram. Ξέρουμε τίποτα για τιμές?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Pixel 9 Pro Fold: Πόσο εύκολα επισκευάζεται;

Το Pixel 9 Pro Fold της Google πέρασε ένα τεστ επισκευασιμότητας, αξιοσημείωτο λόγω της λεπτής φύσης και των υψηλών τιμών των αναδιπλούμενων.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Οι νέες δυνατότητες που φέρνει στο iPhone

Μετά από πάνω από τρεις μήνες δοκιμών beta, το iOS 18 κυκλοφορεί τελικά σήμερα στο iPhone XS και στα νεότερα μοντέλα της Apple.

Smartphones Apple featured iPhone 16 Pro Max

iPhone 16 Pro: Χαμηλότερη από το αναμενόμενο φέρεται να είναι η ζήτηση

H ζήτηση για τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max ήταν «χαμηλότερη από το αναμενόμενο» από τότε που έγιναν διαθέσιμα για προπαραγγελία.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S25 Ultra: Renders αποκαλύπτουν πως είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και πιο στρογγυλό

Μετά την αποκάλυψη του iPhone 16, οι leakers έχουν επικεντρωθεί σε πληροφορίες για την επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, τη σειρά Galaxy S25.