Redmi Note 9 Pro: Με 6GB RAM και Snapdragon χρονισμένο στα 1.8GHz στο Geekbench

Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro: Με 6GB RAM και Snapdragon χρονισμένο στα 1.8GHz στο Geekbench

Τα Redmi Note είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειράς smartphones της εταιρείας. Η επόμενη προσθήκη στη σειρά αναμένεται να είναι τα Note 9, των οποίων η παρουσίαση έχει οριστεί για της 12 Μαρτίου. Μέχρι τότε έχουμε λίγες ημέρες στη διάθεση μας για μερικά leaks, όπως η εμφάνιση του Redmi Note 9 Pro στο Geekbench.

Τι αποκαλύπτει η καταχώρηση

Το Nashville Chatter εντόπισε στο Geekbench το Redmi Note 9 Pro, του οποίου η motherboard έχει κωδική ονομασία “curtana”. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το smartphone θα διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm χρονισμένο στα 1.8GHz και 6GB μνήμη RAM.

Σε επίπεδο software, το Note 9 Pro θα τρέχει Android 10 out of the box, εκπληρώνοντας έτσι την απαίτηση της Google που θέλει όλα τα smartphones που θα κυκλοφορήσουν το 2020 να τρέχουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της συστήματος.

Περνώντας στο score, το Redmi Note 9 Pro συγκέντρωσε 596 πόντους στο Single-Core και 1.755 πόντους στο Multi-Core. Τα score πλησιάζουν αυτά που έχουμε δει από αρκετά smartphones με τον Snapdragon 720G, και αντίστοιχους επεξεργαστές. Κάτι που συμφωνεί με πρόσφατα leaks που αναφέρουν ότι το smartphone θα έχει Snapdragon 7XX series.

Τέλος, για το Note 9 Pro γνωρίζουμε μόνο ότι θα έχει τετραπλή κάμερα σε τετράγωνο module, και οι φήμες θέλουν την κύρια να είναι στα 64MP.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Xiaomi Xiaomi Redmi

Xiaomi Redmi A3: Επίσημο με 90 Hz οθόνη και πολύ προσιτή τιμή

H Χiaomi ανακοίνωσε το Redmi A3 με δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Android 14 σε τιμή… χώμα!

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Redmi Note 13 Pro

Xiaomi Redmi Note 13: Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 15 Ιανουαρίου

Η σειρά Redmi Note 13 της Xiaomi κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις σήμερα στην Ινδία.

Smartphones Redmi redmi k Xiaomi

Redmi K70: Σημείωσε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου μονάδων μέσα σε 14 ημέρες

Η Redmi παρουσίασε τη σειρά K70 πριν από ένα μήνα και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε το πρώτο σημαντικό ορόσημο στις πωλήσεις.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Παγκόσμια διάθεση σε οκτώ συσκευές το 1ο τρίμηνο του 2024

Δύο μήνες αφότου η Xiaomi παρουσίασε το νέο της, ανανεωμένο λειτουργικό σύστημα HyperOS, καμία συσκευή της δεν το έχει πάρει.