Η Apple δώρισε εκατομμύρια μάσκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ

, Η Apple δώρισε εκατομμύρια μάσκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει προκαλέσει την έλλειψη καθημερινών προϊόντων προστασίας των γιατρών αλλά και των νοσηλευτών στα νοσοκομεία, όπως είναι οι μάσκες. Ο Tim Cook με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι η Apple θα δωρίσει εκατομμύρια μάσκες στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Mike Pence, στην Αμερική έχουν αποσταλεί 2 εκατομμύρια μάσκες τύπου N95. Επιπλέον, υπάρχουν δωρεές της τάξεως των 15 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα πρόγραμμα που θα επιτρέψει όσους έχουν στην κατοχή τους μία Apple Card να μην πληρώσουν τον Μάρτιο χωρίς να έχουν επιπλέον φόρους.

Παρόμοιες κινήσεις έκαναν και άλλες μεγάλες εταιρείες όπως είναι το Alibaba το οποίο δώρισε, μάσκες, test kits, προστατευτικές στολές αλλά και προστατευτικά προσώπου. Τέλος, ο Mike Pence ανέφερε στον λόγο του ότι όλες οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας ασχέτως με το αν έχουν άμεση σχέση με τον τομέα της υγείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.