Η Apple δώρισε εκατομμύρια μάσκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ

, Η Apple δώρισε εκατομμύρια μάσκες σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Η εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη έχει προκαλέσει την έλλειψη καθημερινών προϊόντων προστασίας των γιατρών αλλά και των νοσηλευτών στα νοσοκομεία, όπως είναι οι μάσκες. Ο Tim Cook με ανακοίνωση του αποκάλυψε ότι η Apple θα δωρίσει εκατομμύρια μάσκες στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Mike Pence, στην Αμερική έχουν αποσταλεί 2 εκατομμύρια μάσκες τύπου N95. Επιπλέον, υπάρχουν δωρεές της τάξεως των 15 εκατομμυρίων δολαρίων και ένα πρόγραμμα που θα επιτρέψει όσους έχουν στην κατοχή τους μία Apple Card να μην πληρώσουν τον Μάρτιο χωρίς να έχουν επιπλέον φόρους.

Παρόμοιες κινήσεις έκαναν και άλλες μεγάλες εταιρείες όπως είναι το Alibaba το οποίο δώρισε, μάσκες, test kits, προστατευτικές στολές αλλά και προστατευτικά προσώπου. Τέλος, ο Mike Pence ανέφερε στον λόγο του ότι όλες οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της πανδημίας ασχέτως με το αν έχουν άμεση σχέση με τον τομέα της υγείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.