Xiaomi Mi 10E: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 990

, Xiaomi Mi 10E: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 990

Ένα άγνωστο smartphone με την ονομασία Xiaomi Mi 10E εντοπίστηκε στην βάση δεδομένων του Geekbench. Η καταχώρηση στο Geekbench παρουσιάζει ένα smartphone πιθανόν της σειράς Mi 10 της Xiaomi το οποίο όμως αντί για τον Snapdragon 865 ή κάποιο άλλο Snapdragon SoC της Qualcomm ενσωματώνει τον Exynos 990. Το SoC αυτό για όσους δεν γνωρίζουν, ανήκει στην Samsung και ενσωματώνεται στα δικά της flagship smartphone τα οποία ακούνε στο όνομα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra.

, Xiaomi Mi 10E: Εντοπίστηκε στο Geekbench με Exynos 990

Το Mi 10E λοιπόν εξοπλίζεται με τον Exynos 990 και συνοδεύεται από 8GB μνήμη RAM. Το λειτουργικό σύστημα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την τελευταία έκδοση του Android. Σε Single-Core test το τηλέφωνο πέτυχε 913 πόντους ενώ σε Multi-Core test έφτασε τους 2755 πόντους.

Το flagship SoC της Samsung δεν έχει μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτό της Qualcomm, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που παραπονέθηκαν για μικρή διάρκεια στην μπαταρία των S20 εξαιτίας του Exynos 990. Στα νούμερα τώρα ο Exynos 990 τοποθετείται ελαφρώς πιο χαμηλά από τον Snapdragon 865 ωστόσο η Samsung υποστηρίζει ότι το SoC της δεν έχει καμία διαφορά με αυτό της Qualcomm.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.