Android 11: Beta Launch Show μέσα στον Ιούνιο για την νέα έκδοση του λειτουργικού

https://youtu.be/gqJEcy57hA8

Η Google ενημέρωσε την σελίδα του Android 11 στον ιστότοπο των developers και πλέον προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος.

Θα είναι online και εφ’ όλης της ύλης

Καθώς η Google I/O 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η εταιρεία αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 3 Ιουνίου ένα ειδικό Beta Launch Show το οποίο θα πραγματοποιηθεί online στο YouTube.

Η Google θα συμπεριλάβει στο event όλα τα νέα, τις ενημερώσεις, και τις ανακοινώσεις που θα μοιράζονταν με το κοινό η ομάδα του Android 11, κατά τη διάρκεια της I/O 2020.

Android 11, Android 11: Beta Launch Show μέσα στον Ιούνιο για την νέα έκδοση του λειτουργικού

Στο Beta Launch Show του Android 11 ο αντιπρόεδρος του Android, Dave Burke, και η Ανώτατη Διευθυντής της Διαχείρισης Προϊόντων, Stephanie Cuthbertson θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και των προγραμματιστών. Όσοι θέλουν να υποβάλουν το δικό τους ερώτημα, το οποίο ίσως απαντηθεί στο Beta Launch Show, μπορούν να κάνουν ένα tweet χρησιμοποιώντας το #AskAndroid.

Προς το παρόν, έχουν γίνει γνωστά διάφορα πιθανά χαρακτηριστικά του Android 11 και η beta αναμενόταν να ανακοινωθεί επίσημα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε τη Google να αλλάξει τα αρχικά σχέδια της, και να καθυστερήσει τη διάθεση της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones featured OPPO

Oppo Reno 12: Δείτε το εξαιρετικά λεπτό smartphone σε όλα τα χρώματα

H Oppo ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα επόμενα smartphone της, τα Reno 12 και Reno 12 Pro, στις 23 Μαΐου.

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.