Android 11: Beta Launch Show μέσα στον Ιούνιο για την νέα έκδοση του λειτουργικού

https://youtu.be/gqJEcy57hA8

Η Google ενημέρωσε την σελίδα του Android 11 στον ιστότοπο των developers και πλέον προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανακοίνωση της επόμενης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος.

Θα είναι online και εφ’ όλης της ύλης

Καθώς η Google I/O 2020 ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η εταιρεία αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 3 Ιουνίου ένα ειδικό Beta Launch Show το οποίο θα πραγματοποιηθεί online στο YouTube.

Η Google θα συμπεριλάβει στο event όλα τα νέα, τις ενημερώσεις, και τις ανακοινώσεις που θα μοιράζονταν με το κοινό η ομάδα του Android 11, κατά τη διάρκεια της I/O 2020.

Android 11, Android 11: Beta Launch Show μέσα στον Ιούνιο για την νέα έκδοση του λειτουργικού

Στο Beta Launch Show του Android 11 ο αντιπρόεδρος του Android, Dave Burke, και η Ανώτατη Διευθυντής της Διαχείρισης Προϊόντων, Stephanie Cuthbertson θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού και των προγραμματιστών. Όσοι θέλουν να υποβάλουν το δικό τους ερώτημα, το οποίο ίσως απαντηθεί στο Beta Launch Show, μπορούν να κάνουν ένα tweet χρησιμοποιώντας το #AskAndroid.

Προς το παρόν, έχουν γίνει γνωστά διάφορα πιθανά χαρακτηριστικά του Android 11 και η beta αναμενόταν να ανακοινωθεί επίσημα αυτόν τον μήνα. Ωστόσο, φαίνεται ότι η πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε τη Google να αλλάξει τα αρχικά σχέδια της, και να καθυστερήσει τη διάθεση της νεότερης έκδοσης του λειτουργικού της συστήματος για φορητές συσκευές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσαν εικόνες υψηλής ανάλυσης που αναδεικνύουν τις καμπύλες του

Kι όμως το Pixel 8a διέρρευσε ξανά αλλά αυτή τη φορά οι εικόνες είναι οι πιο υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Gear Google Google Pixel

Google Pixel Tablet: Διέρρευσε η τιμή για το μοντέλο χωρίς dock

Mια φήμη που κυκλοφορεί υποστηρίζει ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει μια έκδοση του Pixel Tablet χωρίς το Charging Speaker Dock στο κουτί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.