Το Apple Store φοράει τα μαύρα και φέρνει dark mode στα iPhone και iPad

, Το Apple Store φοράει τα μαύρα και φέρνει dark mode στα iPhone και iPad

Το dark mode είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τόσο του λειτουργικού συστήματος όσο και των εφαρμογών ωστόσο ακόμη δεν έχουν καταφέρει όλες οι εφαρμογές να μεταβούν σε αυτό το νέο “διπλό mode” το οποίο κάνει τις εφαρμογές να φαίνονται φωτεινές την ημέρα και σκοτεινές την νύχτα με σκοπό να προστατέψουν τα μάτια των χρηστών.

Η Apple ξεκίνησε να διαθέτει το dark mode με το iOS 13 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 11, ωστόσο το Apple Store, μέσα από το οποίο η εταιρεία προσφέρει την αγορά προϊόντων δεν είχε αναβαθμιστεί. Ο Αμερικανικός κολοσσός ξεκίνησε από σήμερα να διαθέτει τόσο στα iPhone όσο και στα iPad το dark mode.

Το interface του νέου mode συνδυάζει αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι και μπορεί να αλλάξει αυτόματα αν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένο το dark mode από τις ρυθμίσεις του συστήματος. Επιπλέον, το update φέρνει ορισμένα bug fixes και βελτίωση της απόδοσης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Byron Ladias

apple store**

Gabriel

Πρόκειται για το Apple Store app (αγορές προϊόντων) και όχι το App Store (απ’ όπου κατεβάζεις τις εφαρμογές). Το 2ο είχε dark mode από την αρχή που βγήκε το iOS 13.

John

Wow , μετα τα ροδακια , την βαση μονιτορ και το διαστημικης τεχνολογιας iphone se αλλο ενα φοβερο innovation του φαγωμενου μηλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.