Το Apple Store φοράει τα μαύρα και φέρνει dark mode στα iPhone και iPad

, Το Apple Store φοράει τα μαύρα και φέρνει dark mode στα iPhone και iPad

Το dark mode είναι από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τόσο του λειτουργικού συστήματος όσο και των εφαρμογών ωστόσο ακόμη δεν έχουν καταφέρει όλες οι εφαρμογές να μεταβούν σε αυτό το νέο “διπλό mode” το οποίο κάνει τις εφαρμογές να φαίνονται φωτεινές την ημέρα και σκοτεινές την νύχτα με σκοπό να προστατέψουν τα μάτια των χρηστών.

Η Apple ξεκίνησε να διαθέτει το dark mode με το iOS 13 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο μαζί με τα iPhone 11, ωστόσο το Apple Store, μέσα από το οποίο η εταιρεία προσφέρει την αγορά προϊόντων δεν είχε αναβαθμιστεί. Ο Αμερικανικός κολοσσός ξεκίνησε από σήμερα να διαθέτει τόσο στα iPhone όσο και στα iPad το dark mode.

Το interface του νέου mode συνδυάζει αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι και μπορεί να αλλάξει αυτόματα αν ο χρήστης έχει ενεργοποιημένο το dark mode από τις ρυθμίσεις του συστήματος. Επιπλέον, το update φέρνει ορισμένα bug fixes και βελτίωση της απόδοσης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Byron Ladias

apple store**

Gabriel

Πρόκειται για το Apple Store app (αγορές προϊόντων) και όχι το App Store (απ’ όπου κατεβάζεις τις εφαρμογές). Το 2ο είχε dark mode από την αρχή που βγήκε το iOS 13.

John

Wow , μετα τα ροδακια , την βαση μονιτορ και το διαστημικης τεχνολογιας iphone se αλλο ενα φοβερο innovation του φαγωμενου μηλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.