VisionOX: Η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

https://www.youtube.com/watch?v=CAfba274Gy0

Οι εταιρείες προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαλείψουν τα bezel που υπάρχουν στο front panel των smartphone. Για τον σκοπό αυτό η Apple έφερε το γνωστό σε όλους μας notch ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν εταιρείες οι οποίες ενσωμάτωσαν punch-hole ενώ κάποιες άλλες αποφάσισαν να κρύψουν την front facing κάμερα σε έναν pop-up μηχανισμό ο οποίος εμφανίζεται μόνο όταν ο χρήστης χρειαστεί την κάμερα.

, VisionOX: Η πρώτη εταιρεία που ανέπτυξε selfie κάμερα κάτω από την οθόνη

Ωστόσο, οι παραπάνω λύσεις δεν είναι αρκετές. Από την μία έχουμε το notch και το punch-hole τα οποία ίσως εκνευρίσουν τον χρήστη, από την άλλη ο pop-up μηχανισμός δεν δίνει στις εταιρείες την ευκαιρία να προσφέρουν πιστοποίηση IP για νερό και σκόνη.

Για τον σκοπό αυτό αναπτύχθηκε τεχνολογία ενσωμάτωσης της front facing κάμερας κάτω από την οθόνη. Η VisionOX είναι η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να αναπτύξει μία τέτοια τεχνολογία και το smartphone που θα την ενσωματώνει θα κυκλοφορήσει σύντομα. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει κάμερα κάτω από την οθόνη.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
merci

μουσικη απο warez 90’s :D:D:D

bill

κοιτα να δεις που νομιζα οτι το notch το κανε πρωτα η Essential
μπας κ κάνω λαθος? (δεν νομιζω)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100s: Πραγματικές εικόνες κάνουν την εμφάνισή τους πριν την κυκλοφορία

Το vivo X100s που κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα εμφανίστηκε πρόσφατα σε ένα επίσημο teaser και τώρα βλέπουμε πραγματικές εικόνες του στο Weibo.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.