Η VisionOX κατάφερε να αναπτύξει τεχνολογία για την ενσωμάτωση της front facing κάμερας κάτω από την οθόνη.
https://www.youtube.com/watch?v=CAfba274Gy0
Οι εταιρείες προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξαλείψουν τα bezel που υπάρχουν στο front panel των smartphone. Για τον σκοπό αυτό η Apple έφερε το γνωστό σε όλους μας notch ενώ λίγο αργότερα υπήρξαν εταιρείες οι οποίες ενσωμάτωσαν punch-hole ενώ κάποιες άλλες αποφάσισαν να κρύψουν την front facing κάμερα σε έναν pop-up μηχανισμό ο οποίος εμφανίζεται μόνο όταν ο χρήστης χρειαστεί την κάμερα.
Ωστόσο, οι παραπάνω λύσεις δεν είναι αρκετές. Από την μία έχουμε το notch και το punch-hole τα οποία ίσως εκνευρίσουν τον χρήστη, από την άλλη ο pop-up μηχανισμός δεν δίνει στις εταιρείες την ευκαιρία να προσφέρουν πιστοποίηση IP για νερό και σκόνη.
Για τον σκοπό αυτό αναπτύχθηκε τεχνολογία ενσωμάτωσης της front facing κάμερας κάτω από την οθόνη. Η VisionOX είναι η πρώτη εταιρεία που κατάφερε να αναπτύξει μία τέτοια τεχνολογία και το smartphone που θα την ενσωματώνει θα κυκλοφορήσεισύντομα. Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι το πρώτο smartphone που θα ενσωματώνει κάμερα κάτω από την οθόνη.
Η Sony παρουσίασε τον αισθητήρα LYTIA L910 50MP με δυναμικό εύρος 100 dB, βίντεο 4K 60fps και 30% λιγότερο θόρυβο. Έρχεται σε κινητά το καλοκαίρι του 2026.
μουσικη απο warez 90’s :D:D:D
κοιτα να δεις που νομιζα οτι το notch το κανε πρωτα η Essential
μπας κ κάνω λαθος? (δεν νομιζω)