Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

, Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία των πρωτοποριακών κυρτών Odyssey G9 και G7 gaming monitors. Η απόδοση επόμενης γενιάς των προϊόντων της σειράς Odyssey, έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TÜV Rheinland, που έχει απονείμει στη Samsung πιστοποιητικό για την πρώτη κυρτή οθόνη υψηλής απόδοσης 1000R και τη λειτουργία Eye Comfort.

Επιπλέον, εγγυώνται απαράμιλλη εμπειρία gaming, με δυναμική απρόσκοπτη δράση σε όλα τα καρέ, χάρη στη συμβατότητα με το NVIDIA G-SYNC και το Adaptive Sync στο DP1.4.

Το 49″ G9 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των gamers για αστραπιαίες ταχύτητες, μειωμένους περισπασμούς και μέγιστη απόκριση. Με την άνευ προηγουμένου 5120×1440 ανάλυση, το Odyssey G9 είναι, επίσης, το πρώτο πιστοποιημένο monitor που υποστηρίζει HRD10+, προσφέροντας παιχνίδια και περιεχόμενο σε πρωτοφανή ποιότητα, μέσω ενός συνδυασμού Quantum dot τεχνολογίας και HDR1000 panel.

, Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

Τα 32″ και 27″ G7 monitors με κυρτότητα 1000R προσφέρουν στους gamers Wide Quad-High Definition (WQHD; 2,560×1,440 ανάλυση), 16:9 αναλογία οθόνης, 600 cd/m2 μέγιστη φωτεινότητα και Quantum dot τεχνολογία για αναπαραγωγή χρωμάτων, με υψηλή ακρίβεια, ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού.

Φουτουριστικά και κομψά στοιχεία συνθέτουν το σχεδιασμό των G9 και G7 monitors. Το G9 φέρει λευκή γυαλιστερή πίσω όψη όπου φιλοξενείται και το Infinity Core Lighting, το οποίο περιλαμβάνει 52 χρώματα και 5 επιλογές φωτισμού. Ο σχεδιασμός και τα εφέ φωτισμού τα κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλα μοντέλα της αγοράς. Το G7 διαθέτει ματ μαύρο φινίρισμα και πυρήνα εναλλαγής φωτισμού στο πίσω μέρος, του οποίου η ένταση μπορεί να παραμείνει σταθερή ή να χαμηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των gamers. Ακόμα, το G7 φέρει επιπρόσθετα δυναμικά σχήματα και φωτισμό στα μπροστινά πλαίσια της οθόνης. 

Τα Samsung Odyssey G9 και G7 gaming monitors διατίθενται στις περισσότερες αγορές από τον Ιούνιο, ενώ αναμένονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020.

, Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet AI Apple featured

Μεγάλες αλλαγές στο Safari από την Apple με έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple ετοιμάζεται να ενσωματώσει τεχνητή νοημοσύνη και στο Safari μέσα σε αυτή τη χρονιά, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα.

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil: Μεγάλες αναβαθμίσεις στο νέο μοντέλο – Έρχεται με απτική ανάδραση

Η Apple εργάζεται πάνω σε ένα νέο Apple Pencil, το οποίο μάλλον θα έρθει με μερικά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά.