Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

, Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

Η Samsung ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία των πρωτοποριακών κυρτών Odyssey G9 και G7 gaming monitors. Η απόδοση επόμενης γενιάς των προϊόντων της σειράς Odyssey, έχει πιστοποιηθεί από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TÜV Rheinland, που έχει απονείμει στη Samsung πιστοποιητικό για την πρώτη κυρτή οθόνη υψηλής απόδοσης 1000R και τη λειτουργία Eye Comfort.

Επιπλέον, εγγυώνται απαράμιλλη εμπειρία gaming, με δυναμική απρόσκοπτη δράση σε όλα τα καρέ, χάρη στη συμβατότητα με το NVIDIA G-SYNC και το Adaptive Sync στο DP1.4.

Το 49″ G9 ανταποκρίνεται στις ανάγκες των gamers για αστραπιαίες ταχύτητες, μειωμένους περισπασμούς και μέγιστη απόκριση. Με την άνευ προηγουμένου 5120×1440 ανάλυση, το Odyssey G9 είναι, επίσης, το πρώτο πιστοποιημένο monitor που υποστηρίζει HRD10+, προσφέροντας παιχνίδια και περιεχόμενο σε πρωτοφανή ποιότητα, μέσω ενός συνδυασμού Quantum dot τεχνολογίας και HDR1000 panel.

, Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

Τα 32″ και 27″ G7 monitors με κυρτότητα 1000R προσφέρουν στους gamers Wide Quad-High Definition (WQHD; 2,560×1,440 ανάλυση), 16:9 αναλογία οθόνης, 600 cd/m2 μέγιστη φωτεινότητα και Quantum dot τεχνολογία για αναπαραγωγή χρωμάτων, με υψηλή ακρίβεια, ανεξαρτήτως συνθηκών φωτισμού.

Φουτουριστικά και κομψά στοιχεία συνθέτουν το σχεδιασμό των G9 και G7 monitors. Το G9 φέρει λευκή γυαλιστερή πίσω όψη όπου φιλοξενείται και το Infinity Core Lighting, το οποίο περιλαμβάνει 52 χρώματα και 5 επιλογές φωτισμού. Ο σχεδιασμός και τα εφέ φωτισμού τα κάνουν να ξεχωρίζουν από άλλα μοντέλα της αγοράς. Το G7 διαθέτει ματ μαύρο φινίρισμα και πυρήνα εναλλαγής φωτισμού στο πίσω μέρος, του οποίου η ένταση μπορεί να παραμείνει σταθερή ή να χαμηλώσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των gamers. Ακόμα, το G7 φέρει επιπρόσθετα δυναμικά σχήματα και φωτισμό στα μπροστινά πλαίσια της οθόνης. 

Τα Samsung Odyssey G9 και G7 gaming monitors διατίθενται στις περισσότερες αγορές από τον Ιούνιο, ενώ αναμένονται στην Ελλάδα και στην Κύπρο κατά το τρίτο τρίμηνο του 2020.

, Samsung Odyssey G9 και G7 Gaming Monitor με κυρτότητα 1000R

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.