Pokémon GO: Ξεπέρασε τα 3.6 δισεκατομμύρια σε κέρδη μέσα σε μόλις 4 χρόνια

, Pokémon GO: Ξεπέρασε τα 3.6 δισεκατομμύρια σε κέρδη μέσα σε μόλις 4 χρόνια

Το φαινόμενο Pokémon GΟ συνεχίζει να είναι μία σταθερή πηγή εσόδων, καθώς ακόμα και μέσα στην καραντίνα ο τίτλος συνέχισε την ανοδική του πορεία, καθώς προσαρμόστηκε ανάλογα με τις περιστάσεις και πρόσφερε στους παίκτες την ευκαιρία να παίζουν ακόμα και από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος στο πρώτο εξάμηνο του 2020 κατάφερε να βγάλει κέρδη από τις αγορές των παικτών ύψους 445 εκατομμυρίων Δολαρίων, αύξηση 12% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019. Επιπλέον, κλείνοντας και τα τέσσερα του χρόνια, ο τίτλος κατάφερε συνολικά να φτάσει τα 3.6 δισεκατομμύρια Δολάρια σε κέρδη, καθαρά και μόνο από το πόσα έχουν ξοδέψει οι παίκτες σε αγορές εντός της εφαρμογής, καθώς το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

, Pokémon GO: Ξεπέρασε τα 3.6 δισεκατομμύρια σε κέρδη μέσα σε μόλις 4 χρόνια

Η καλύτερη μέχρι τώρα χρονιά παραμένει το 2019, όπου το Pokémon GO έβγαλε περίπου 905 εκατομμύρια Δολάρια παγκοσμίως, με το προηγούμενο ρεκόρ να είναι το 2016 με 832.5 εκατομμύρια σε μόλις 6 μήνες (ο τίτλος κυκλοφόρησε στα μέσα του 2016). Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον πρώτο λόγο στα παραπάνω νούμερα, με συνολικά κέρδη 1.3 δισεκατομμύρια, ή το 35.4% του συνόλου. Η Ιαπωνία και η Γερμανία συμπληρώνουν την top τριάδα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra, X100s & X100s Pro: Διέρρευσαν οι τιμές των μοντέλων

Η vivo ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το X100 Ultra, το ολοκαίνουργιο smartphone της για το 2024.

Smartphones Apple featured iPhone

Φήμες ότι το iPhone 16 Plus θα αντικατασταθεί από το iPhone 17 Slim που θα έχει οθόνη 6,55″

Το iPhone 17 Plus ή αλλιώς «iPhone‌ 17 Slim» της Apple θα διαθέτει οθόνη 6,55 ιντσών, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young της DSCC.

Business featured Jack Dorsey

Jack Dorsey: Τέλος από το διοικητικό συμβούλιο του Bluesky

O Jack Dorsey ανακοίνωσε το Σάββατο στο Χ ότι δεν είναι πλέον μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Bluesky.