Pokémon GO: Ξεπέρασε τα 3.6 δισεκατομμύρια σε κέρδη μέσα σε μόλις 4 χρόνια

, Pokémon GO: Ξεπέρασε τα 3.6 δισεκατομμύρια σε κέρδη μέσα σε μόλις 4 χρόνια

Το φαινόμενο Pokémon GΟ συνεχίζει να είναι μία σταθερή πηγή εσόδων, καθώς ακόμα και μέσα στην καραντίνα ο τίτλος συνέχισε την ανοδική του πορεία, καθώς προσαρμόστηκε ανάλογα με τις περιστάσεις και πρόσφερε στους παίκτες την ευκαιρία να παίζουν ακόμα και από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, ο τίτλος στο πρώτο εξάμηνο του 2020 κατάφερε να βγάλει κέρδη από τις αγορές των παικτών ύψους 445 εκατομμυρίων Δολαρίων, αύξηση 12% σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2019. Επιπλέον, κλείνοντας και τα τέσσερα του χρόνια, ο τίτλος κατάφερε συνολικά να φτάσει τα 3.6 δισεκατομμύρια Δολάρια σε κέρδη, καθαρά και μόνο από το πόσα έχουν ξοδέψει οι παίκτες σε αγορές εντός της εφαρμογής, καθώς το παιχνίδι διατίθεται δωρεάν.

, Pokémon GO: Ξεπέρασε τα 3.6 δισεκατομμύρια σε κέρδη μέσα σε μόλις 4 χρόνια

Η καλύτερη μέχρι τώρα χρονιά παραμένει το 2019, όπου το Pokémon GO έβγαλε περίπου 905 εκατομμύρια Δολάρια παγκοσμίως, με το προηγούμενο ρεκόρ να είναι το 2016 με 832.5 εκατομμύρια σε μόλις 6 μήνες (ο τίτλος κυκλοφόρησε στα μέσα του 2016). Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τον πρώτο λόγο στα παραπάνω νούμερα, με συνολικά κέρδη 1.3 δισεκατομμύρια, ή το 35.4% του συνόλου. Η Ιαπωνία και η Γερμανία συμπληρώνουν την top τριάδα.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.