Android 11: Διαθέσιμη η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση, στις 8 Σεπτεμβρίου η τελική έκδοση

, Android 11: Διαθέσιμη η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση, στις 8 Σεπτεμβρίου η τελική έκδοση

Η Google έκανε διαθέσιμη τη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση του Android 11, φέροντας αρκετές επιδιορθώσεις και μερικές αλλαγές στο UI. Στις διορθώσεις συμπεριλαμβάνονται η επίλυση της προβληματικής λειτουργίας του swipe gesture, η αφύπνιση του πληκτρολογίου όπου σε κάποιες συνθήκες σταματούσε να εμφανίζεται και η προβληματική έξοδος του ήχου όταν συνδέεται η συσκευή σε ηχεία.

Παρόλα τα παραπάνω, κάποια προβλήματα παραμένουν ενεργά, όπως προβλήματα σύνδεσης με το WiFi, μη λειτουργικό πάνελ ειδοποιήσεων αλλά, το κυριότερο, κάποιες συσκευές Pixel 4 και Pixel 4 XL δε μπορούν να επιστρέψουν σε Android 10 stable μετά την ενημέρωση σε Android 11 beta. Παρόλα αυτά, η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσει το λειτουργικό της, ενώ φαίνεται πως έχουμε και επίσημη ημέρα κυκλοφορίας.

, Android 11: Διαθέσιμη η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση, στις 8 Σεπτεμβρίου η τελική έκδοση

Στη διάρκεια μίας παρουσίασης Hey Google περί Smart Home στο YouTube, η ιστοσελίδα Android Police κατέγραψε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο η Michele Turner αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας της τελικής έκδοσης του Android 11, λογικά για τις Google Pixel συσκευές. Το εν λόγω βίντεο έχει κατέβει πλέον από την ίδια τη Google μετά τις αναφορές για την εν λόγω αποκάλυψη ημερομηνίας.

, Android 11: Διαθέσιμη η δεύτερη δοκιμαστική έκδοση, στις 8 Σεπτεμβρίου η τελική έκδοση
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

GTA 6: Έχουμε το παράθυρο κυκλοφορίας από την Take-Two

Η Take-Two Interactive μόλις επιβεβαίωσε ότι το Grand Theft Auto (GTA) 6 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2025.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Software Google Google Search

Google Search: Αλλάζει η αναζήτηση όπως την ξέραμε χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη

H Google δε συνηθίζει να κάνει αλλαγές στη μηχανή αναζήτησής της που αποδεικνύεται σχεδόν παγκοσμίως δημοφιλής, αλλά τώρα φέρνει ένα νέο φίλτρου Ιστού.

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.