OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

, OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

Η OnePlus έκανε ντεμπούτο στην αγορά με την κυκλοφορία του OnePlus One πίσω στο 2014, ένα smartphone το οποίο είχε χαμηλή τιμή ωστόσο το ίδιο “χαμηλά” δεν ήταν και τα χαρακτηριστικά του καθώς το smartphone εκείνο κόντραρε με μεγάλη άνεση άλλα flagship smartphone όπως συμβαίνει και τώρα. Εν έτη 2020 το smartphone αυτό δεν έχει καμία θέση στην αγορά καθώς είναι εξαιρετικά ξεπερασμένο ωστόσο το smartphone θα λάβει το LineageOS 17.1 το οποίο βασίζεται στην Android 10 έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.

Το LineageOS είναι το λειτουργικό σύστημα το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στα smartphone τα οποία έχουν ξεχαστεί από την αγορά καθώς πέρασαν πολλά χρόνια από την κυκλοφορία τους. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το OnePlus One δεν είναι το μόνο smartphone το οποίο θα λάβει το Android 10 καθώς το LineageOS 17.1 μπορεί να υποστηριχθεί και στο Samsung Galaxy S5 Plus και το OPPO Find 7.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Finn

….
Ο βασιλιάς πέθανε…. Ζητω ο βασιλιάς!

Στέφανος

Εγω που έχω το lg g6 θα δω Android 10 ή όχι, οεο?!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι θα έχει 20% φωτεινότερη οθόνη

Το iPhone 16 Pro που αναμένεται τον Σεπτέμβριο θα έχει μια οθόνη που θα είναι 20% πιο φωτεινή από αυτή του προκατόχου του.

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.