H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Τρίτη, 28/07/2020 · Γιώργος Ανδρονικίδης
Η OnePlus έκανε ντεμπούτο στην αγορά με την κυκλοφορία του OnePlus One πίσω στο 2014, ένα smartphone το οποίο είχε χαμηλή τιμή ωστόσο το ίδιο “χαμηλά” δεν ήταν και τα χαρακτηριστικά του καθώς το smartphone εκείνο κόντραρε με μεγάλη άνεση άλλα flagship smartphone όπως συμβαίνει και τώρα. Εν έτη 2020 το smartphone αυτό δεν έχει καμία θέση στην αγορά καθώς είναι εξαιρετικά ξεπερασμένο ωστόσο το smartphone θα λάβει το LineageOS 17.1 το οποίο βασίζεται στην Android 10 έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google.
Το LineageOS είναι το λειτουργικό σύστημα το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στα smartphone τα οποία έχουν ξεχαστεί από την αγορά καθώς πέρασαν πολλά χρόνια από την κυκλοφορία τους. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το OnePlus One δεν είναι το μόνο smartphone το οποίο θα λάβει το Android 10 καθώς το LineageOS 17.1 μπορεί να υποστηριχθεί και στο Samsung Galaxy S5 Plus και το OPPO Find 7.
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
….
Ο βασιλιάς πέθανε…. Ζητω ο βασιλιάς!
Εγω που έχω το lg g6 θα δω Android 10 ή όχι, οεο?!!!