Σε νέα περιοχή θα διαδραματίζονται τα γεγονότα του επόμενου Bioshock

, Σε νέα περιοχή θα διαδραματίζονται τα γεγονότα του επόμενου Bioshock

Η σειρά Bioshock μας έχει ταξιδέψει σε δύο φανταστικές πόλεις. Ο αρχικός τίτλος μας πήγε στην υποβρύχια πόλη Rapture, ενώ τα γεγονότα του Infinite διαδραματίστηκαν στην ιπτάμενη πόλη της Columbia. Το DLC του Infinite ένωσε τις δύο περιοχές, αν και οι ιστορίες των πρωταγωνιστών παρέμεναν ξεχωριστές.

Η ομάδα ανάπτυξης του επόμενου τίτλου Bioshock, Cloud Chamber, ανανέωσε την ιστοσελίδα της με νέες θέσεις εργασίας, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες για το μέλλον της σειράς. Αν και η ομάδα έχει αρκετές θέσεις εργασίας, η πιο ενδιαφέρουσα είναι η θέση για “leader environment modeller”, με την περιγραφή να αναφέρει πως η ομάδα ζητάει κάποιον για να φέρει στη ζωή ένα νέο και φανταστικό κόσμο.

Το παραπάνω σημαίνει πως το επόμενο Bioshock θα εξερευνά μία νέα περιοχή, αν και η μέχρι τώρα ιστορία μας δείχνει ότι κάπως θα συνδέεται με τις υπόλοιπες τοποθεσίες των προηγούμενων παιχνιδιών. Το νέο Bioshock βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, όμως δυστυχώς δε γνωρίζουμε τίποτα για τον τίτλο. Όμως, οι νέες πληροφορίες ανεβάζουν το hype ακόμα παραπάνω.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software featured iOS iPhone

iOS 18: Φήμες ότι προσθέτει δυνατότητες σε 15 εφαρμογές του iPhone

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το iOS 18 κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της στο WWDC στις 10 Ιουνίου.