Σε νέα περιοχή θα διαδραματίζονται τα γεγονότα του επόμενου Bioshock

, Σε νέα περιοχή θα διαδραματίζονται τα γεγονότα του επόμενου Bioshock

Η σειρά Bioshock μας έχει ταξιδέψει σε δύο φανταστικές πόλεις. Ο αρχικός τίτλος μας πήγε στην υποβρύχια πόλη Rapture, ενώ τα γεγονότα του Infinite διαδραματίστηκαν στην ιπτάμενη πόλη της Columbia. Το DLC του Infinite ένωσε τις δύο περιοχές, αν και οι ιστορίες των πρωταγωνιστών παρέμεναν ξεχωριστές.

Η ομάδα ανάπτυξης του επόμενου τίτλου Bioshock, Cloud Chamber, ανανέωσε την ιστοσελίδα της με νέες θέσεις εργασίας, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες για το μέλλον της σειράς. Αν και η ομάδα έχει αρκετές θέσεις εργασίας, η πιο ενδιαφέρουσα είναι η θέση για “leader environment modeller”, με την περιγραφή να αναφέρει πως η ομάδα ζητάει κάποιον για να φέρει στη ζωή ένα νέο και φανταστικό κόσμο.

Το παραπάνω σημαίνει πως το επόμενο Bioshock θα εξερευνά μία νέα περιοχή, αν και η μέχρι τώρα ιστορία μας δείχνει ότι κάπως θα συνδέεται με τις υπόλοιπες τοποθεσίες των προηγούμενων παιχνιδιών. Το νέο Bioshock βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη, όμως δυστυχώς δε γνωρίζουμε τίποτα για τον τίτλο. Όμως, οι νέες πληροφορίες ανεβάζουν το hype ακόμα παραπάνω.

Πηγή

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.