EISA Awards: Τα καλύτερα smartphone για το 2020 όπως τα ψήφισε η επιτροπή

, EISA Awards: Τα καλύτερα smartphone για το 2020 όπως τα ψήφισε η επιτροπή

Ο οργανισμός EISA (Expert Imaging and Sound Association) αποτελείται από 61 εξιδεικευμένα περιοδικά σε 29 χώρες παγκοσμίως, αντιπροσωπεύοντας τη μεγαλύτερη συνεργασία συντακτών στον κλάδο των ηλεκτρονικών ειδών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η EISA ανακοίνωσε τα δικά της Awards για τα καλύτερα smartphone της αγοράς σε κάθε κατηγορία.

Ως καλύτερο smartphone της χρονιάς βραβεύτηκε το OnePlus 8 Pro, με τον οργανισμό να σημειώνει πως πρόκειται για τον απόλυτο συνδυασμό καινοτόμων τεχνολογιών και design. Ως το πιο προηγμένο smartphone βραβεύτηκε το OPPO Find X2 Pro, το οποίο μοιράζεται αρκετά κοινά με την πρόταση της OnePlus, αλλά η εταιρεία έχει δώσει αρκετά extra στη συσκευή μέσω του ColosOS 7.1 που φοράει, ενώ και οι φωτογραφικές του δυνατότητες κατέκτησαν ακόμα και την κορυφή του DxOMark.

Ως καλύτερη κάμερα σε smartphone βραβεύτηκε το Huawei P40 Pro, κάτι που περιμέναμε. Η πρόταση της Huawei παραμένει από τις κορυφαίες προτάσεις στον τομέα της κάμερας, όχι μόνο για το zoom του αλλά και για το night mode και τις δυνατότητες στο τομέα των βίντεο. Η Huawei όμως βραβεύτηκε και στην κατηγορία “Best Smartwatch” για το οικονομικό Huawei Watch GT 2, το οποίο προσφέρει πανέμορφη AMOLED οθόνη, μπαταρία δύο εβδομάδων και αρκετές λειτουργίες για τους λάτρεις του αθλητισμού.

Στη νέα κατηγορία για το καλύτερο foldable ο νικητής ήταν το Samsung Galaxy Z Flip, καθώς πρόκειται για την οικονομικότερη, δυνατότερη και πιο στιβαρή πρόταση της αγοράς αυτή τη στιγμή. Τέλος, ως το απόλυτο multimedia smartphone βραβεύτηκε το Sony Xperia 1 ii, κάτι απολύτως λογικό, καθώς η Sony είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει 4K AMOLED HDR οθόνη με Creator Mode, ώστε τα χρώματα να είναι ακριβώς όπως θέλει ο δημιουργός, αλλά και front-firing stereo ηχεία, με το συνδυασμό τους να αποτελεί το πιο πλήρες πακέτο για ταινίες και τραγούδια.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

2020 εχουμε..οποιαδηποτε ναυαρχιδα εταιριας(εκτος απο σαμυ εννοειται) ειναι υπερ αρκετη ακομη και για τον πιο απαιτητικο!!!

Panos

Το colos OS ακούγεται αρκετά επιθετικό μάρκετινγκ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ harmony os ΣΤΑ P40 PRO….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple Pencil featured

Apple Pencil Pro: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Το Apple Pencil Pro είναι η πρώτη σημαντική αναθεώρηση της σειράς ‌Apple Pencil‌ από την κυκλοφορία του ‌Apple Pencil‌ 2 το 2018.

Smartphones featured Moto G

Moto G Stylus 5G (2024): Με βελτιωμένη γραφίδα και τιμή 399,99 $

Το Moto G Stylus 5G (2024) έγινε επίσημο με βελτιωμένη γραφίδα, που έχει νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερη περιοχή επαφής και βελτιωμένο λογισμικό.

Smartphones Apple featured iPhone

10 λόγοι για να περιμένετε το iPhone 17 της επόμενης χρονιάς

Μπορεί τώρα να περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 αλλά η Apple ετοιμάζει ήδη τις επόμενες γενιές και συνεργάζεται συνεχώς με προμηθευτές.

Gear Apple iPad featured iPad

iPad Pro (2024): Αυτές είναι οι πιο αξιοπρόσεκτες αναβαθμίσεις

Το νέο iPad Pro (2024) της Apple έφτασε με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που δείχνει πως μάλλον άξιζε η αναμονή.