Oppo Find X2 Pro: Ισοφαρίζει στην πρώτη θέση το Xiaomi Mi 10 Pro στο DxOMark

Η Oppo ανακοίνωσε επίσημα τα νέα smartphones Oppo Find X2 και Find X2 Pro. Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν leaks, φήμες, και teasers, αλλά τώρα μάθαμε τα πάντα για τα νέα μοντέλα, από την ίδια την εταιρεία.

Χαρακτηριστικά Oppo Find X2 Pro

Το Find X2 Pro έχει οθόνη 6,7 ίντσες QHD+ Ultra Vision AMOLED, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz punch hole και in-display fingerprint scanner. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 865 τον οποίο συνοδεύουν 12GB μνήμη RAM και 512GB UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια ευρυγώνια 48MP συνοδεύουν μία ultra wide 48MP και ένας περισκοπικός τηλεφακός 13MP. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP.

Χάρη στο εντυπωσιακό του module, το Oppo Find X2 Pro κατάφερε να ισοφαρίσει με το Xiaomi Mi 10 Pro στο DxOMark, συγκεντρώνοντας 124 πόντους και αφήνοντας στην τρίτη θέση το Huawei Mate 30 Pro 5G. Η απόδοση του Find X2 Pro είναι ίδια με αυτή του Mi 10 Pro, και ας έχει τρεις μόνο κάμερες. Σε επίπεδο βίντεο, και τα δύο smartphone έχουν πάρει 104 πόντους, ενώ στη φωτογραφία το DxOMark τα έχει βαθμολογήσει με 134 πόντους.

Η μπαταρία του Find X2 Pro έχει χωρητικότητα 4.260mAh και υποστηρίζει SuperVOOC 2.0 γρήγορη φόρτιση 65W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει NFC, διαθέτει Dual Stereo Speakers και USB type-C.

Oppo Find X2, Oppo Find X2 Pro: Ισοφαρίζει στην πρώτη θέση το Xiaomi Mi 10 Pro στο DxOMark

Χαρακτηριστικά Oppo Find X2

Το Find X2 έχει 6,7 ίντσες QHD+ Ultra Vision AMOLED οθόνη, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, punch hole και in-display fingerprint scanner. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 865 τον οποίο συνοδεύουν 12GB μνήμη RAM και 256GB UFS 3.0 αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια ευρυγώνια 48MP συνοδεύουν μία ultra wide 12MP και ένας τηλεφακός 13MP. Η selfie κάμερα είναι στα 32MP.

Η μπαταρία του Oppo Find X2 έχει χωρητικότητα 4.200mAh και υποστηρίζει SuperVOOC 2.0 γρήγορη φόρτιση 65W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει NFC, διαθέτει Dual Stereo Speakers και USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Από πλευράς κυκλοφορίας, και τα δύο smartphones θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο. Το Oppo Find X2 θα διατεθεί σε μαύρο και Ocean χρώματα, με κεραμική και γυάλινη πλάτη, αντίστοιχα. Από την άλλη, το X2 Pro είναι διαθέσιμο σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα, με κεραμική και Vegan Leather πλάτη, αντίστοιχα. Η τιμή του μικρού μοντέλου είναι 999 ευρώ και του Pro 1.199 ευρώ.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

για να εχει τετοιες τιμες και η oppo προβλεπω σε 3-4 χρονια να μην υπαρχουν κινητα κατω των 700 ευρω

Vladimiros

Πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει τοσα λεφτα αυτη η εταιρια..μην πω την κακια μου δεν εχω δοκιμασει Oppo συσκευη αλλα ουτε εχω δει απο καποιον φιλο…στα Specs ειναι καλα δε λεω..αλλα 1000 και 1200 ?? πως την ειδαν…

Vendetta

Ακριβώς το ίδιο λένε πολλοί και για την Sony

Kostas

Η Sony εχει και ενα ονομα απο πισω,δεν ειναι μια τυχαια εταιρία

Baioss

Γιατί ποιος είπε πως η Oppo δεν έχει όνομα; Στην Κίνα θεωρείται από τις κορυφαίες εταιρίες, χρόνια τώρα. Το ίδιο και η Vivo. Αυτές οι δύο ανέκαθεν χτυπούσαν στις τιμές. Ακόμα και τα mid range τους ήταν τσιμπημενα πολύ.

Kostas

Οπως το ειπες στην κινα,εδω είναι Ευρώπη και σε αυτα τα χρηματα παιζουν καλες συσκευες,στα 1200 ευρώ εχει και iphone 11 pro max και samsung s20 ultra,πας να χτυπήσεις αυτες τις συσκευες? λίγο δυσκολα

Vendetta

Kostas η Oppo με παγκόσμιο μερίδιο αγοράς 8-9% και πωλήσεις 100 εκατ συσκευών το 2019 ενώ η Sony με το πολύ 6 εκατ πωλήσεις, ποια θα χαρακτήριζες ως τυχαία στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων;

Vladimiros

Vendetta Ναι και η Sony εχει δυστιχως ανεβασμενες τιμες χωρις λογο…και Ελλαδα ειδικα οποιος θελει Sony μονο black friday αξιζει να παρει..αν κοιταξουμε σημερα Xperia 1 870ευρω, Xperia 5 στα 700+ και αυτο.. και επιμενω καλη η Oppo αλλα οχι και 1000 ευρω..

Vendetta

Vladimiros μαζί σου εν μερει. Εξάλλου είναι υποκειμενικο το πως βλεπει ο καθενας την τιμολογιακή πολιτική κάθε εταιρίας…

Ιωάννης jb

Βλαδίμηρε η oppo την έχει δει Apple της Κίνας!
Οι τιμές της είναι τσιμπημένες…
Έχω δει από κοντά και έχω περιεργαστει το find x και έχω δουλέψει και ένα r9 πιο παλιά!
Δεν μου άρεσε σχεδόν τίποτα στα τηλ αυτά!
Ui απλά τραγικό!!!!
Οθόνες καλούτσικες… Το μόνο καλό μαζι ποιότητα κατασκευής και καλούτσικο φουλ αντιγραφή design!
Λέει πολλά το ότι δουλεύει σχεδόν αποκλειστικά με την αγορά της Κίνας και έχει φτάσει να είναι τέταρτη στο κόσμο σε πωλήσεις!
Τεράστια ανερχόμενη αγορά η Κίνα που ανεβάζει εταιρίες η οποίες δεν έχουν τίποτα το τρομερό!
Όταν το λέω στα τρολ αυτό που όπου βρουν κράζουν την κορυφαία Sony με βγάζουν και χαζό από πάνω αλλά τη περιμένεις..

Vendetta

“με βγάζουν και χαζό από πάνω”
Αχαχαχαχαχαχα. Κλαίω.
Απο μικρό, από τρελό ή από τρολ θα μάθεις την αλήθεια…

Bch

Oppo xiaomi vivo poco και κολοκύθια τούμπανα. Όχι και 1000 ευρώ για κινεζικά σκουπίδια. Μέχρι 200 ευρώ είναι καλά από εκεί και επάνω είναι πεταμένα λεφτά. Αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πας σε ένα προϊόν της apple που ας μην γελιόμαστε είναι κορυφή σε όλα τους και όταν το πουλήσεις πετυχαίνεις και καλή τιμή. Ακόμη και οι παλιές συσκευές τις apple λειτουργούν πολύ καλύτερα από όλες αυτές τις κινεζικές συσκευές με τα 1000 χαρακτηριστικά. Αν πάρουμε ένα απλό παράδειγμα την κάμερα θα δούμε ότι σε μια από αυτές τις συσκευές με τα εκατοντάδες μέγα πιξελ και την απλή 12αρα κάμερα από ένα iphone se 6s η 7s το αποτέλεσμα της apple είναι απλά μοναδικό ενώ οι άλλοι κινούνται σε μέτρια και προς τα κάτω επίπεδα.

Γεώργιος

Πρώτα δοκίμασε oppo και μετά να μιλάς φίλε μου… Η άνθρωποι έχουν ςμμονοι με την λεπτομέρεια υπερβολικά πολύ.. Στον ήχο στην οθόνη… Αν ψάξεις oppo entertainment συσκευές θα δεις κάτι oppo σε τιμές τον 3000 με 5000 ευρώ τα οποία είναι ανώτερα από κάτι αμερικανικά που χρόνια θεωρούνται οι βασιλιάδες… Και εκείνο το κοινό πησθηκε εδώ και πολλα χρόνια από την ποιότητα και την λεπτομέρεια στον ήχο που σκανε τόσα χρήματα όχι για τον βασιλιά μα για τον Κινέζο…
Έχω πιάσει 3 τηλέφωνα της ναυαρχίδες.. Ειχα της δυο.. Πάντα όταν σκεφτόμουν να τα πάρω έλεγα πχ ηχείο από κάτω θα βουλώνει και δεν θα ακούγεται… Όπως το τηλέφωνο που είχα… Είχε στην πλάτη μια ανεπαίσθητη μπίλια που σήκωνε τόσο την πλάτη ώστε να μπασαρει εκτός από το να ακούγεται πολύ δυνατά… Η οθόνη ήταν τόσο τέλεια στο καλιμπραρισμα που στα τεστ αξιόπιστων σελίδων ήταν λίγο καλύτερη και από του s5 τότε.. Οι κάμερες.. Δεν πλησίαζε κάν το s5 κτλ

Ιωάννης jb

Άσε μας ρε μεγάλε που έχουν 3 κ 5 χιλιάρικα ποια εμμονή; εμμονή να στο παίξει κινέζικο μήλο έχει χωρίς καμιά περίπτωση να κάνει κάτι καινοτόμο..
Που στο find x μου δίνει μηχανισμό που κρύβει τις κάμερες και στον αντικαταστάτη του μου κοπανάει σελφι σταγόνα;
Έτσι είναι οι καινοτομίες ρε;
Είδες την Apple να αλλάζει το σεμεδακι;
Είδες να κρύβει καμία κάμερα;
Άσε μας κ εσύ κ όλοι οι κινεζολαγνοι μια πατάτα κ μισή είναι όπως τα περισσότερα για να μη πω όλα κινέζικα

Jumper

Τι λες ρε φίλε; Τα λες σοβαρά όλα αυτά ή μας τρολάρεις ομαδικώς; Οι συσκευές της Aplle δεν μπορούν ούτε με τηλεσκόπιο να πιάσουν στα ίδια χρήματα, τις συσκευές της Oppo. Από επιδόσεις, κάμερες και αυτονομία. Apple κατέχουν 1) αυτοί που τους εξυπηρετεί το συγκεκριμένο οικοσύστημα και 2) οι εμμονικά ψωνισμένοι που είναι και η πλειονότητα. Οποιεσδήποτε ομοιότητες με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματικά.

νωντας

Bch κακα τα ψεμματα,τα iphone γενικως ειναι τα χειροτερα value for money κινητα παγκοσμιως και θα πρεπε να πουλιουνται πολυ κατω απο 1000αρικο..Τωρα αν καποιοι τα θελουν για λογους ονοματος,οικοσυστηματος κ.λ.π πασο..Με ενα κινητο 300-400 ευρω κανεις τη δουλεια σου 100%Με τα αλλα 1000 φτιαχνεις pc και λιωνεις..αυτα!!

Bizim

Κάμερες καλές και iPhone ειδικά παλιότερα του της σειράς X, είναι να γελάει ο κόσμος. Οποιοδήποτε midrange οποιαδήποτε μάρκας τα πατάνε.

Στάθης

Μόνο ένα fanboy της Apple θα μπορούσε να πει τόσα άκυρα μαζεμένα…

George

Ίδια βαθμολογία στην κάμερα με το Xiaomi Mi 10 Pro. Ασύγκριτα όμως μεγαλύτερη τιμή για την απόκτηση του Oppo.. Δεν χρειάζεται καν ιδιαίτερη σκέψη για το πιο θα πουλήσει περισσότερο….

Ιωσήφ

Σοβαρά τώρα ποιος θα πάρει ενα τέτοιο τηλέφωνο απ’το να πάρει ενα samung , ενα iphone η ενα Huawei που έχουν την ίδια τιμή και είναι πιο αξιόπιστα απο ενα oppo που δεν το ξέρει ούτε η μάνα του

Vendetta

Ο Κινέζος που το γνωρίζει!!!

Giorg05

Ιωσήφ μου μάθε πρώτα ποια είναι η Oppo και μετά πες μας ποιες μανάδες δεν τα ξέρουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.