OneUI 2.5: Έρχεται στη σειρά Galaxy Note 10, ελάχιστες αλλαγές στο S10 Lite

, OneUI 2.5: Έρχεται στη σειρά Galaxy Note 10, ελάχιστες αλλαγές στο S10 Lite

Λίγες ώρες μετά τις αναφορές για την αναβάθμιση της σειράς Galaxy S10, ξεκίνησε και η αναβάθμιση των υπολοίπων μοντέλων των flagship μοντέλων του 2019 της Samsung. Όμως, η Lite έκδοση του S10 δε θα πάρει όλα τα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το OneUI 2.5, κάτι αρκετά περίεργο για μία συσκευή με Snapdragon 855.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα αρνητικά: η αναβάθμιση για το Galaxy S10 Lite, με αριθμό έκδοσης G770FXXU3CTH4, δε θα περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά. Αρχικά η εταιρεία αποφάσισε να μη δώσει υποστήριξη Wireless Dex στη συσκευή, κάτι που περιμέναμε ίσως, αφού δεν υποστήριζε ούτε Dex μέσω καλωδίου. Επίσης, το Pro Video Mode δε θα έχει έλεγχο ανάλυσης/frame rate/μικροφώνων, ενώ αντίθετα πλέον οι Motion Photos θα έχουν ήχο, όπως και στις υπόλοιπες συσκευές.

Από την άλλη, όλες οι συσκευές της σειράς Note 10, ακόμα και το Note 10 Lite, θα πάρουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που φέρνει το OneUI 2.5, όπως επίσης και τις σχεδιαστικές αλλαγές του. Η μεγαλύτερη έκπληξη βέβαια είναι ο συγχρονισμός των updates, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες η εταιρεία φαίνεται να δίνει το update σε όλα της τα flagship, κάτι που δεν έχουμε δει να γίνεται στο παρελθόν. Μη ξεχνάμε ότι το νέο OneUI 2.5 αναμένεται να κυκλοφορήσει και στη σειρά Galaxy S9, καθώς και στο Galaxy Note 9.

Πηγή
Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Καταλαβαίνει κανείς πόσο δούλεμα εχει να πέσει με τη “τριετή υποστήριξη της Samsung σε updates”.. φανταστείτε δηλαδή τι πετσοκομμα θα πέσει στα χαρακτηριστικά πχ στο one ui 3 αν αρχίσανε από τώρα…

kostas_falcon

Αν ισχύει αυτό θα είναι τραγικό….μία συσκευή με 8GB RAM & snap 855. Είναι ξεκάθαρα ηθελημένη υποβάθμιση όταν το note 10 lite με την σαπίλα τον εξινος θα πάρει τα πάντα

Nickolas

Δεν έχει να κάνει με τον επεξεργαστή και τη μνήμη, το dex δεν υποστηρίζεται επειδή η συσκευή έχει usb 2 και όχι usb 3.1 όπως οι ακριβότερες της σειράς, οπότε δεν έχει νόημα να δώσουν μόνο την ασύρματη εκδοχή. Το ίδιο ισχύει και για το note 10 lite κανονικά δεν υποστηρίζει dex, τώρα αν θα δώσουν όλα τα χαρακτηριστικά ενώ το s10 lite δε θα τα πάρει μένει να το δούμε.
Πάντως λογικό το βρίσκω τα έξτρα χαρακτηριστικά να τα κρατάνε για τα πιο ακριβά μοντέλα, να υπάρχει και κανας λόγος παραπάνω να τα προτιμήσεις.

Ορέστης

Τελικά θα δώσει ασύρματο DeX για τα Note10+ ?
Στην επίσημη σελίδα μιλούσε ακόμα για τα 20άρια μόνο.

Nickolas

Σε βίντεο που τσέκαρα στο youtube το έδωσε και στα 10αρια.

Ναθαναηλ

για ΝΟΤΕ 8 ξεχασμενα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S24

Samsung AI-Volution: Escape room στη Μαλαισία για το Galaxy S24 με πρωταγωνιστή το Galaxy AI

Στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας υπάρχει ένα escape room δημιουργία της Samsung στο πλαίσιο της καμπάνιας για τη σειρά Galaxy S24.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.