Samsung Galaxy S10 Series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε OneUI 2.5

, Samsung Galaxy S10 Series: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε OneUI 2.5

Μπορεί η νέα έκδοση του OneUI από τη Samsung να κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες, με την ανακοίνωση των Samsung Galaxy Note 20, όμως ήδη υπάρχουν αναφορές πως το νέο update έρχεται και στις περσινές ναυαρχίδες της εταιρείας, δηλαδή στη σειρά Samsung Galaxy S10.

Η ιστοσελίδα SamMobile αναφέρει πως ήδη έχει ξεκινήσει η σταδιακή διάθεση της νέας ενημέρωσης λειτουργικού για τα Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10+ και Samsung Galaxy S10e, με αριθμό έκδοσης G973FXXU8DTH7, G970FXXU8DTH7 και G975FXXU8DTH7 αντίστοιχα. Εκτός από τις προσθήκες που φέρνει το OneUI 2.5 και στις παλαιότερες συσκευές, περιλαμβάνεται και η ενημέρωση ασφαλείας του Σεπτεμβρίου.

Το OneUI φέρνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά των νεότερων μοντέλων, όπως το Wireless Dex, με το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Dex UI σε οποιαδήποτε τηλεόραση υποστηρίζει Miracast. Επίσης, μέσα από το νέο Pro Video Mode μπορείτε να διαλέξετε την ανάλυση του βίντεο αλλά και το frame rate, καθώς και το μικρόφωνο που θα λειτουργεί για την εγγραφή ήχου. Ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό είναι το Single Take, με διάρκεια από 5 δευτερόλεπτα έως και 15 δευτερόλεπτα λήψης.

Η σταδιακή διάθεση του OneUI 2.5 ξεκίνησε από τη Γερμανία και θα διατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε όλα τα μοντέλα της σειράς Galaxy S10 μέσω OTA. Το γεγονός ότι η αναβάθμιση ήρθε σχετικά σύντομα σε σχέση με παλαιότερες περιπτώσεις, σε συνδυασμό με τη δέσμευση της εταιρείας για 3 OS Updates, μας γίνει αρκετές ελπίδες για το μέλος. Αν είστε από τους τυχερούς που τους ήρθε η νέα αναβάθμιση, πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνεται συγκριτικά με τη μέχρι τώρα εμπειρία σας.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πιλότος

Αν γνωρίζει κάποιος μήπως συμπεριλαμβανεται και το S10 lite?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip 6: Ανατροπή στην ανατροπή – Με Snapdragon 8 Gen 3 και 8GB RAM

Πρόσφατες φήμες ήθελαν το Samsung Galaxy Z Flip 6 να έρχεται με ξεπερασμένο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 αλλά και τεράστια μνήμη RAM 12 GB.