iPhone 12 mini: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο lock screen

iPhone 12 mini, iPhone 12 mini: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο lock screen

Φαίνεται πως ένας αρκετά μεγάλος αριθμός χρηστών iPhone 12 mini αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στo lock screen. Η αναφορά έρχεται από την ιστοσελίδα MacRumors, όπου στο forum της ιστοσελίδας υπάρχουν αρκετές αναφορές για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, ενώ το ίδιο συμβαίνει σε Reddit και στο forum της Apple.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των iPhone 12 mini είναι ότι δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αντίχειρά τους για να ξεκλειδώσουν τη συσκευή ή για να ενεργοποιήσουν το φλας ή την κάμερα, όταν βρίσκονται στο lock screen. Με τα υπόλοιπα δάχτυλα φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη τύχη οι χρήστες, ενώ όλα τα προβλήματα με την αφή τελειώνουν όταν ολοκληρωθεί το ξεκλείδωμα και μπουν στην αρχική σελίδα.

Κάποιοι χρήστες υποθέτουν ότι η έλλειψη ανταπόκρισης θα μπορούσε να οφείλεται λόγω κάποιου προβλήματος αγωγιμότητας ή γείωσης, επειδή υπάρχουν αναφορές ότι το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν το iPhone 12 mini είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή ή όταν είναι σε θήκη με πλαίσιο. Προφανώς προς το παρόν δε μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί ακριβώς το παθαίνουν αυτό οι συσκευές, μέχρι να έχουμε κάποια ενημέρωση από την Apple.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Δείτε το επερχόμενο smartphone σε τέσσερα χρώματα

Η Samsung είναι έτοιμη για την κυκλοφορία του Galaxy S24 FE και τις τελευταίες εβδομάδες μαθαίνουμε πολλά γι’ αυτό.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.