iPhone 12 mini: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο lock screen

iPhone 12 mini, iPhone 12 mini: Χρήστες αναφέρουν προβλήματα στο lock screen

Φαίνεται πως ένας αρκετά μεγάλος αριθμός χρηστών iPhone 12 mini αναφέρουν πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στo lock screen. Η αναφορά έρχεται από την ιστοσελίδα MacRumors, όπου στο forum της ιστοσελίδας υπάρχουν αρκετές αναφορές για το ίδιο ακριβώς πρόβλημα, ενώ το ίδιο συμβαίνει σε Reddit και στο forum της Apple.

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες των iPhone 12 mini είναι ότι δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον αντίχειρά τους για να ξεκλειδώσουν τη συσκευή ή για να ενεργοποιήσουν το φλας ή την κάμερα, όταν βρίσκονται στο lock screen. Με τα υπόλοιπα δάχτυλα φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη τύχη οι χρήστες, ενώ όλα τα προβλήματα με την αφή τελειώνουν όταν ολοκληρωθεί το ξεκλείδωμα και μπουν στην αρχική σελίδα.

Κάποιοι χρήστες υποθέτουν ότι η έλλειψη ανταπόκρισης θα μπορούσε να οφείλεται λόγω κάποιου προβλήματος αγωγιμότητας ή γείωσης, επειδή υπάρχουν αναφορές ότι το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν το iPhone 12 mini είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή ή όταν είναι σε θήκη με πλαίσιο. Προφανώς προς το παρόν δε μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί ακριβώς το παθαίνουν αυτό οι συσκευές, μέχρι να έχουμε κάποια ενημέρωση από την Apple.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.