Ο φορτιστής της Apple των 29W δε συνεργάζεται με το MagSafe Duo

Magsafe, Ο φορτιστής της Apple των 29W δε συνεργάζεται με το MagSafe Duo

Αν έχετε κάποιον αυθεντικό Apple φορτιστή των 29W και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε στο MagSafe Duo, δυστυχώς ατυχήσατε. Η εταιρεία ανέβασε μία νέα σελίδα υποστήριξης, όπου αναγράφει πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο, διπλό φορτιστή της, αλλά και τους φορτιστές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αν και η εταιρεία επισημαίνει πως χρειάζεται φορτιστής Type-C με 20W ή παραπάνω, δυστυχώς για κάποιον λόγο ο USB-C φορτιστής των 29W δεν είναι συμβατός για το νέο αξεσουάρ MagSafe Duo. Από την άλλη, η Apple προτείνει το νεότερο μοντέλο των 30W, το οποίο αντικατέστησε το παλιό το 2018.

Η ιστοσελίδα MacRumors δοκίμασε να χρησιμοποιήσει τον φορτιστή των 29W, όμως είδε ότι μόνο η μία από τις δύο θέσεις έδινε φόρτιση. Μία λογική εξήγηση που δίνει η ιστοσελίδα είναι ότι μπορεί ο φορτιστής των 29W της Apple να μην προσφέρει τα απαραίτητα 5V/3A ή 9V/1.67A, όμως προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση ότι αυτό είναι το θέμα.

Δυστυχώς, αν είχατε αγοράσει στο παρελθόν τον USB-C φορτιστή των 29W θα πρέπει να προμηθευτείτε κάποιον νεότερο για να αξιοποιήσετε το Apple MagSafe Duo.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos

Και με το περιβάλλον τι θα γίνει και άλλα σκουπίδια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.