Ο φορτιστής της Apple των 29W δε συνεργάζεται με το MagSafe Duo

Magsafe, Ο φορτιστής της Apple των 29W δε συνεργάζεται με το MagSafe Duo

Αν έχετε κάποιον αυθεντικό Apple φορτιστή των 29W και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε στο MagSafe Duo, δυστυχώς ατυχήσατε. Η εταιρεία ανέβασε μία νέα σελίδα υποστήριξης, όπου αναγράφει πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο, διπλό φορτιστή της, αλλά και τους φορτιστές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αν και η εταιρεία επισημαίνει πως χρειάζεται φορτιστής Type-C με 20W ή παραπάνω, δυστυχώς για κάποιον λόγο ο USB-C φορτιστής των 29W δεν είναι συμβατός για το νέο αξεσουάρ MagSafe Duo. Από την άλλη, η Apple προτείνει το νεότερο μοντέλο των 30W, το οποίο αντικατέστησε το παλιό το 2018.

Η ιστοσελίδα MacRumors δοκίμασε να χρησιμοποιήσει τον φορτιστή των 29W, όμως είδε ότι μόνο η μία από τις δύο θέσεις έδινε φόρτιση. Μία λογική εξήγηση που δίνει η ιστοσελίδα είναι ότι μπορεί ο φορτιστής των 29W της Apple να μην προσφέρει τα απαραίτητα 5V/3A ή 9V/1.67A, όμως προς το παρόν δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση ότι αυτό είναι το θέμα.

Δυστυχώς, αν είχατε αγοράσει στο παρελθόν τον USB-C φορτιστή των 29W θα πρέπει να προμηθευτείτε κάποιον νεότερο για να αξιοποιήσετε το Apple MagSafe Duo.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xristos

Και με το περιβάλλον τι θα γίνει και άλλα σκουπίδια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.