iPad mini 6: Τα πρώτα renders με… δύο οπές στην οθόνη

iPad Mini 6, iPad mini 6: Τα πρώτα renders με… δύο οπές στην οθόνη

Τα πρώτα renders για το επερχόμενο iPad mini 6 δείχνουν περίεργο σχεδιασμό, με δύο οπές, μία στο πάνω μέρος και μία στο κάτω, κάτι που δε θα πιστεύαμε ποτέ οτί θα δούμε από την Apple. Τα renders ήρθαν από τη συνεργασία των @xleaks7 και CoverPigtou, μία συνεργασία που μας έχει φέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, όμως όχι σε ποσοστό 100%.

Αρχικά, το iPad mini 6 έρχεται με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη 9,15 ιντσών, αφού τα bezels εξαφανίζονται, αλλά στο ίδιο μέγεθος. Ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος φαίνεται ο ίδιος, όμως αυτό που κάνει εντύπωση είναι οι δύο οπές. Η μία είναι για τη selfie κάμερα, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά από την Apple αν όντως ισχύουν τα renders. Η δεύτερη είναι για να… χωρέσει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος.

iPad Mini 6, iPad mini 6: Τα πρώτα renders με… δύο οπές στην οθόνη

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε επιβεβαιώσει την οθόνη των 9 ιντσών, όμως δεν περιμέναμε αυτό τον… περίεργο σχεδιασμό. Να σημειωθεί επίσης ότι τα renders βασίζονται σε CAD σχέδια που διέρρευσαν, οπότε ίσως πρόκειται και για λάθος και σε εκείνο τη σημείο να δούμε under-display Touch ID. Αν όχι, θα είναι ίσως ακόμα μία πολύ τολμηρή κίνηση από την Apple.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Οπή εδώ, οπή εκεί… οπή, οπή, οπή, θα πάθω συγκοπή.
-Κωνσταντινος Κατακουζηνος 1999 μ.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.