iPad mini 6: Τα πρώτα renders με… δύο οπές στην οθόνη

iPad Mini 6, iPad mini 6: Τα πρώτα renders με… δύο οπές στην οθόνη

Τα πρώτα renders για το επερχόμενο iPad mini 6 δείχνουν περίεργο σχεδιασμό, με δύο οπές, μία στο πάνω μέρος και μία στο κάτω, κάτι που δε θα πιστεύαμε ποτέ οτί θα δούμε από την Apple. Τα renders ήρθαν από τη συνεργασία των @xleaks7 και CoverPigtou, μία συνεργασία που μας έχει φέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν, όμως όχι σε ποσοστό 100%.

Αρχικά, το iPad mini 6 έρχεται με αρκετά μεγαλύτερη οθόνη 9,15 ιντσών, αφού τα bezels εξαφανίζονται, αλλά στο ίδιο μέγεθος. Ο σχεδιασμός στο πίσω μέρος φαίνεται ο ίδιος, όμως αυτό που κάνει εντύπωση είναι οι δύο οπές. Η μία είναι για τη selfie κάμερα, κάτι που θα δούμε για πρώτη φορά από την Apple αν όντως ισχύουν τα renders. Η δεύτερη είναι για να… χωρέσει φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο κάτω μέρος.

iPad Mini 6, iPad mini 6: Τα πρώτα renders με… δύο οπές στην οθόνη

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo είχε επιβεβαιώσει την οθόνη των 9 ιντσών, όμως δεν περιμέναμε αυτό τον… περίεργο σχεδιασμό. Να σημειωθεί επίσης ότι τα renders βασίζονται σε CAD σχέδια που διέρρευσαν, οπότε ίσως πρόκειται και για λάθος και σε εκείνο τη σημείο να δούμε under-display Touch ID. Αν όχι, θα είναι ίσως ακόμα μία πολύ τολμηρή κίνηση από την Apple.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Oh hi Mark

Οπή εδώ, οπή εκεί… οπή, οπή, οπή, θα πάθω συγκοπή.
-Κωνσταντινος Κατακουζηνος 1999 μ.Χ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.