Tα νέα smartphone realme 8 & 8 Pro είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία

, Tα νέα smartphone realme 8 & 8 Pro είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία

Η realme, η διεθνής μάρκα smartphone, η οποία κατέκτησε την 5η θέση στις εταιρείες smartphone στην Ελλάδας για το 4ο τρίμηνο του 2020 όσον αφορά τις αποστολές πώλησης προϊόντων, λάνσαρε την περασμένη εβδομάδα τα νέα σειρά smartphone 8 series και πιο συγκεκριμένα τα μοντέλα realme 8 Pro στα 329 ευρώ και realme 8 (4+64) και realme 8 (6+128) διαθέσιμα μέχρι τις 20.04.2021 από 219 στα 199 ευρώ, και από 239 στα 219 ευρώ αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το realme 8 Pro είναι το πρώτο στον κόσμο smartphone που υποστηρίζει βίντεο Tilt-shift Time-lapse, επιτρέποντας τη λήψη βίντεο βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου (time-lapse) με ταχύτητα αναπαραγωγής 10x, δίνοντας άλλη όψη στον πραγματικό κόσμο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Android featured Google

Sony Xperia 1 VI: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές – Διέρρευσαν λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Sony Xperia 1 VI, μια διαρροή έρχεται να μας δώσει αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές.

Software Android featured Google

Google I/O: Νέες δυνατότητες για το Circle to Search και το Gemini στο Android

Στο Google I/O, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε μια νέα δυνατότητα για το Circle to Search που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές.