Video αποκαλύπτει το dummy ενός iPhone 13 Pro Max

To iPhone 13 Pro Max αποκαλύπτεται σε ένα video, όπου παρουσιάζεται το dummy του smartphone και παίρνουμε μία καλή εικόνα για το σχεδιασμό του. Ένα από τα χαρακτηριστικά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον είναι οι κάμερες στο πίσω μέρος.

Το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Unbox Therapy στο YouTube, όπου το dummy του επερχόμενου iPhone 13 Pro Max, αποκαλύπτει πως οι εξωτερικές του διαστάσεις δεν θα είναι και πολύ διαφορετικές από εκείνες του iPhone 12 Pro Max. Η μεγάλη διαφορά που εντοπίζεται στο μπροστινό μέρος είναι στο notch, όπου το ηχείο έχει μεταφερθεί στο άνω άκρο του πλαισίου, με τα στοιχεία της TrueDepth κάμερας να είναι πιο κοντά τοποθετημένα για να καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο στην οθόνη.

, Video αποκαλύπτει το dummy ενός iPhone 13 Pro Max

Το άλλο ενδιαφέρον στοιχείο που προκύπτει είναι το πίσω τριπλό camera setup, το οποίο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερους φακούς από τον προκάτοχό του, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει καλύτερη φωτογραφική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Τα μέχρι στιγμής γνωστά δεδομένα για την κάμερα του iPhone 13 Pro Max λένε ότι θα υπάρχουν μεγαλύτεροι αισθητήρες στο πίσω μέρος.

Σε γενικές γραμμές, αυτό το βίντεο δείχνει να συμφωνεί με τα όσα έχουν αποκαλύψει τα τελευταία renders για το iPhone 13 που έχουν δημοσιευθεί online.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgosgek

Ελπιζω να μεγαλωσει τερμα τους αισθητηρες, να τους κανει σαν του xiaomi mi 11, ωστε να γινει ταση. Μπας και δουμε ασπρη μερα. Στο μπροστινο μερος , να κρυψει καθε αισθητηρα κατω απο την οθονη, ωστε να προχωρησει και να εξελιχθει επισης αυτη η τεχνολογια. Για μπαταριες τα λεμε, αλλα δεν θα ακουσουν ποτέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά