iPhone 13: Νέα σύγκριση μεγέθους notch με το iPhone 12

, iPhone 13: Νέα σύγκριση μεγέθους notch με το iPhone 12

Έχει παγιωθεί πλέον η άποψη ότι το iPhone 13 θα έχει μικρότερο notch σε σχέση με το iPhone 12, αλλά τώρα υπάρχουν και συγκριτικά δεδομένα. Τα υπόλοιπα στοιχεία του σχεδιασμού του iPhone 12 αναμένεται να έρθουν αναλλοίωτα στο νέο μοντέλο.

Οι τελευταίες συγκρίσεις που αναδύονται ως online φήμες έρχονται από ένα screen protector που έχει ήδη κατασκευαστεί για το iPhone 13. Εκεί απεικονίζεται το μπροστινό notch, το οποίο θα είναι σημαντικά μικρότερο σε σχέση με το μοντέλο που θα αντικαταστήσει, το iPhone 12, δηλαδή. Το νέο μοντέλο δεν θα έχει απλώς μικρότερο notch στο εμπρός μέρος, αλλά και διαφορετικό σχεδιασμό με τους αισθητήρες της μπροστινής κάμερας.

, iPhone 13: Νέα σύγκριση μεγέθους notch με το iPhone 12

Σε γενικές γραμμές, αυτό που περιμένουμε να δούμε στο νέο iPhone 13, είναι ένα μοντέλο με πολύ καλύτερο real estate οθόνης, ώστε να μπορεί κανείς να την εκμεταλλευτεί καλύτερα. Οι αλλαγές στο σχεδιασμό μεταξύ iPhone 12 και iPhone 13 δεν θα είναι μεγάλες, επομένως δεν περιμένουμε εκπλήξεις εκεί, πέρα από την αλλαγή στο notch.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.