iQOO U5: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες μέσα από καταχώριση καταστήματος

, iQOO U5: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες μέσα από καταχώριση καταστήματος

Το iQOO U5 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ωστόσο εμφανίστηκε στο δημοφιλές κινεζικό διαδικτυακό κατάστημα, JD Mall. Η λίστα αυτή αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες αλλά και το σχέδιο, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 23 Δεκεμβρίου.

Το smartphone διαθέτει Snapdragon 695 SoC με βασική μνήμη 6GB/128GB και οθόνη 120Hz, ενώ τροφοδοτείται με μπαταρία 5.000 mAh.

Στο πίσω μέρος έχει μια κύρια κάμερα 50MP και μια δευτερεύουσα 8MP. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra και Χ100s: Διέρρευσε online η πρώτη επίσημη φωτογραφία τους

Η Vivo προετοιμάζεται για μια πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσίασης που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο ναυαρχίδες, τα X100 Ultra και X100s.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.