iQOO U5: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες μέσα από καταχώριση καταστήματος

, iQOO U5: Αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες μέσα από καταχώριση καταστήματος

Το iQOO U5 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ωστόσο εμφανίστηκε στο δημοφιλές κινεζικό διαδικτυακό κατάστημα, JD Mall. Η λίστα αυτή αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες αλλά και το σχέδιο, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 23 Δεκεμβρίου.

Το smartphone διαθέτει Snapdragon 695 SoC με βασική μνήμη 6GB/128GB και οθόνη 120Hz, ενώ τροφοδοτείται με μπαταρία 5.000 mAh.

Στο πίσω μέρος έχει μια κύρια κάμερα 50MP και μια δευτερεύουσα 8MP. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και μπλε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.