iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων υποτιθέμενων μοντέλων

iphone 14, iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων υποτιθέμενων μοντέλων

Ο ShrimpApplePro, ο χρήστης που έχει προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις για τα iPhone 14, διαρρέει τώρα μια φωτογραφία όλων των μεγεθών των συσκευών της σειράς. Στην εικόνα φαίνονται μεταλλικά καλούπια τεσσάρων μοντέλων, με τα αντίστοιχα μεγέθη τους επισημασμένα σε ίντσες.

Το μάτι μας πέφτει απευθείας πάνω στην απουσία ενός μοντέλου iPhone 14 Mini, κάτι που αποδεικνύει ότι οι φήμες περί μη κυκλοφορίας του είχαν βάση.

iphone 14, iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων υποτιθέμενων μοντέλων

Στη συνέχεια, βλέπουμε δύο τηλέφωνα 6,1 ιντσών, που είναι πιθανότατα τα iPhone 14 και 14 Pro, αλλά και ένα ζευγάρι 6,7 ιντσών που θα πρέπει να είναι τα iPhone 14 Max και Pro Max.

Μια ακόμα προφανής αλλαγή είναι πως τα εξογκώματα της κάμερας είναι πιο έντονα και στα δύο μοντέλα Pro.

Οι φήμες λένε ότι η Apple θα αυξήσει φέτος τα megapixel της κύριας κάμερας του iPhone, η οποία θα έχει 48MP, σε σύγκριση με τα 12MP της τελευταίας επταετίας.

Σύμφωνα με τον ShrimpApplePro, τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έχουν τη σχεδίαση χαπιών και διάτρησης στο μπροστινό μέρος, κάτι που ενισχύει τις φήμες για μεγαλύτερα megapixel.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.