iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων υποτιθέμενων μοντέλων

iphone 14, iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων υποτιθέμενων μοντέλων

Ο ShrimpApplePro, ο χρήστης που έχει προχωρήσει σε πολλές αποκαλύψεις για τα iPhone 14, διαρρέει τώρα μια φωτογραφία όλων των μεγεθών των συσκευών της σειράς. Στην εικόνα φαίνονται μεταλλικά καλούπια τεσσάρων μοντέλων, με τα αντίστοιχα μεγέθη τους επισημασμένα σε ίντσες.

Το μάτι μας πέφτει απευθείας πάνω στην απουσία ενός μοντέλου iPhone 14 Mini, κάτι που αποδεικνύει ότι οι φήμες περί μη κυκλοφορίας του είχαν βάση.

iphone 14, iPhone 14: Διέρρευσαν τα καλούπια των τεσσάρων υποτιθέμενων μοντέλων

Στη συνέχεια, βλέπουμε δύο τηλέφωνα 6,1 ιντσών, που είναι πιθανότατα τα iPhone 14 και 14 Pro, αλλά και ένα ζευγάρι 6,7 ιντσών που θα πρέπει να είναι τα iPhone 14 Max και Pro Max.

Μια ακόμα προφανής αλλαγή είναι πως τα εξογκώματα της κάμερας είναι πιο έντονα και στα δύο μοντέλα Pro.

Οι φήμες λένε ότι η Apple θα αυξήσει φέτος τα megapixel της κύριας κάμερας του iPhone, η οποία θα έχει 48MP, σε σύγκριση με τα 12MP της τελευταίας επταετίας.

Σύμφωνα με τον ShrimpApplePro, τα iPhone 14 Pro και Pro Max θα έχουν τη σχεδίαση χαπιών και διάτρησης στο μπροστινό μέρος, κάτι που ενισχύει τις φήμες για μεγαλύτερα megapixel.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.