Foxconn: Μείωση έως και 30% στις παραδόσεις iPhone

Foxconn, Foxconn: Μείωση έως και 30% στις παραδόσεις iPhone

H έξαρση του κορωνοϊού και η αύξηση των κρουσμάτων στην Zhengzhou φέρεται να προκαλεί προβλήματα στις παραδόσεις των iPhone από την Foxconn.

Ο προμηθευτής της Apple αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω του COVID-19, που αναμένεται να μειώσει έως και 30% τις παραδόσεις συσκευών iPhone μέσα στο Νοέμβριο. Η Foxconn δεν αναμένεται να μείνει με “σταυρωμένα” τα χέρια, καθώς αναμένεται να ενισχύσει την παραγωγή iPhone στο εργοστάσιό της στην πόλη Shenzhen.

Το εργοστάσιο της Foxconn στην Zhengzhou συγκεντρώνει την πλειοψηφία της παγκόσμιας παραγωγής iPhone, αν και η Apple παράγει επίσης το προϊόν στη νότια Κίνα καθώς και στην Ινδία. Το εργοστάσιο, το οποίο απασχολεί περίπου 200.000 εργαζόμενους, τις τελευταίες ημέρες συγκλονίζεται από τη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό του COVID-19.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on TCL

TCL 50 SE Greek review: Η καλύτερη εισαγωγή

Το TCL 50 SE ταιριάζει απόλυτα σε όσους αναζητούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone με υψηλής ανάλυσης οθόνη FHD+ NXTVISION 6,8″ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Φήμες ότι θα υιοθετήσει το χρωματιστό πίσω τζάμι που είδαμε στο iPhone 15

Tο επερχόμενο iPhone 16 θα υιοθετήσει το ίδιο χρωματιστό πίσω τζαμάκι που βλέπουμε στα μη-Pro μοντέλα iPhone 15.

Games Apple Fortnite iPad

To Fortnite θα έρθει και στα iPad στην Ευρώπη αφού η ΕΕ αναγνώρισε ως “gatekeeper” το iPadOS

Μετά την είδηση πως η Apple θα πρέπει να φέρει αλλαγές στο iPad, η Epic Games ανακοίνωσε πως πρόκειται να κάνει διαθέσιμο το Fortnite.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.