Foxconn: Μείωση έως και 30% στις παραδόσεις iPhone

Foxconn, Foxconn: Μείωση έως και 30% στις παραδόσεις iPhone

H έξαρση του κορωνοϊού και η αύξηση των κρουσμάτων στην Zhengzhou φέρεται να προκαλεί προβλήματα στις παραδόσεις των iPhone από την Foxconn.

Ο προμηθευτής της Apple αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω του COVID-19, που αναμένεται να μειώσει έως και 30% τις παραδόσεις συσκευών iPhone μέσα στο Νοέμβριο. Η Foxconn δεν αναμένεται να μείνει με “σταυρωμένα” τα χέρια, καθώς αναμένεται να ενισχύσει την παραγωγή iPhone στο εργοστάσιό της στην πόλη Shenzhen.

Το εργοστάσιο της Foxconn στην Zhengzhou συγκεντρώνει την πλειοψηφία της παγκόσμιας παραγωγής iPhone, αν και η Apple παράγει επίσης το προϊόν στη νότια Κίνα καθώς και στην Ινδία. Το εργοστάσιο, το οποίο απασχολεί περίπου 200.000 εργαζόμενους, τις τελευταίες ημέρες συγκλονίζεται από τη δυσαρέσκεια των εργαζομένων για τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό του COVID-19.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.