H Tesla ανακαλεί 40.000 οχήματα – Το πιθανό πρόβλημα

Tesla, H Tesla ανακαλεί 40.000 οχήματα – Το πιθανό πρόβλημα

Η Tesla Inc ανακαλεί λίγο περισσότερα από 40.000 οχήματα Model S και Model X 2017-2021 που ενδέχεται να έχουν υποστεί απώλεια υποβοήθησης στο τιμόνι κατά την οδήγηση σε ανώμαλους δρόμους ή μετά από πρόσκρουση σε λακκούβα.

Ο κατασκευαστής ηλεκτρικών οχημάτων με έδρα το Τέξας κυκλοφόρησε μια ενημέρωση λογισμικού over-the-air για την εκ νέου βαθμονόμηση του συστήματος αφού άρχισε να κυκλοφορεί μια ενημέρωση στις 11 Οκτωβρίου για καλύτερη ανίχνευση απροσδόκητη ροπή υποβοήθησης διεύθυνσης.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας δήλωσε ότι η απώλεια της υποβοήθησης του υδραυλικού τιμονιού μπορεί να απαιτήσει μεγαλύτερη προσπάθεια στο τιμόνι, ειδικά σε χαμηλές ταχύτητες, αυξάνοντας τους κινδύνους σύγκρουσης.

Η Tesla είπε ότι είχε εντοπίσει 314 ειδοποιήσεις οχημάτων για αυτήν την κατάσταση, αλλά δεν γνωρίζει τυχόν τραυματισμούς ή θανάτους που σχετίζονται με το συμβάν. Η αυτοκινητοβιομηχανία είπε ότι από την 1η Νοεμβρίου, περισσότερο από το 97% των ανακληθέντων οχημάτων έχουν εγκαταστήσει μια ενημέρωση που έχει ήδη αντιμετωπίσει το ζήτημα της ανάκλησης.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Smartphones Elon Musk Tesla

Η Tesla κυκλοφόρησε βίντεο με το ρομπότ Optimus να κάνει γιόγκα

Η Tesla δημοσιοποίησε ένα update με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στο ανθρωποειδές ρομπότ Optimus με ένα βίντεο που μοιάζει σχεδόν με CGI.

Internet Elon Musk Tesla Twitter

Elon Musk: Ακόμα δεν μπορεί να τουιτάρει ό,τι θέλει

Ο Elon Musk έχασε ακόμα μια φορά μια δικαστική διαμάχη για το δικαίωμά του να ποστάρει οτιδήποτε θέλει στο Twitter.