Kuo: Οι αποστολές του AR/VR headset της Apple μάλλον θα καθυστερήσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023

apple headset, Kuo: Οι αποστολές του AR/VR headset της Apple μάλλον θα καθυστερήσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023

Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί καν επίσημα ακόμα, αλλά τα AR/VR headset της Apple είναι ένα gadget που όλοι λένε πως θα δούμε το 2023. Τώρα, ο έγκυρος αναλυτής Ming-Chi Kuo, ενημερώνει πως οι μαζικές αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2023 λόγω απροσδιόριστων «θεμάτων που σχετίζονται με το λογισμικό».

Όπως είπε, οι μαζικές αποστολές για τα εξαρτήματα του headset μπορεί να ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2023, αλλά τα πλήρη headset ενδέχεται να μην ξεκινήσουν πριν από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Το WWDC 2023 τον Ιούνιο θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για την Apple να ανακοινώσει τo headset μαζί με ένα SDK για τους προγραμματιστές προκειμένου να δημιουργήσουν εφαρμογές AR/VR για τη συσκευή.

Ο Kuo είχε νωρίτερα υποστηρίξει ότι η Apple σχεδίαζε να αποκαλύψει το headset σε μια εκδήλωση μέσων ενημέρωσης του Ιανουαρίου και να ξεκινήσει μαζικές αποστολές το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Το headset της Apple αναμένεται να είναι ένα ακριβό, εξειδικευμένο προϊόν, με τον Kuo να προβλέπει ότι η εταιρεία θα στείλει λιγότερα από 500.000 ακουστικά το 2023.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Μπορεί να καθυστερήσει λιγουλάκι αλλάααα θα έρθει ΑΛΑΓΚΑΡΙΣΤΟ ! νερακι γάργαρο θα τρέχει , smoooth animation εφέ. Λιγουλάκι κώδικα να κανουν compile τα παιδιά στην σεν ζεν και ΕΤΟΟΙΙΙΙΜΟΙ !!
Αναμένω το καπάρο πιστοί μου! Χεράτο, κασεράτο 1500άρι ε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Chrome Google

Το Circle to Search έρχεται στα iPhone;

Η λειτουργία “Circle to Search” της Google επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αντικείμενα κάνοντας κύκλους γύρω τους μέσα σε εικόνες.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16 Pro Max: Φήμες ότι έρχεται με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η Apple στο iPhone 16 Pro Max θα χρησιμοποιεί κυψέλες μπαταρίας με αυξημένη ενεργειακή πυκνότητα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Smartphones Apple featured iPhone

IPhone 16 Pro Max: Θα είναι ίσως το μεγαλύτερο iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple – Δείτε το δίπλα στο iPhone 15 Pro Max

Tο επερχόμενο iPhone 16 Pro Max αναμένεται να έχει αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος, ανεβαίνοντας από τις 6,7 ίντσες στις 6,9.

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά