Samsung Galaxy 23 series: Πολύ καλύτερες οι πωλήσεις συγκριτικά με τα Galaxy S22

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy 23 series: Πολύ καλύτερες οι πωλήσεις συγκριτικά με τα Galaxy S22

Η Samsung περίμενε ότι η σειρά Galaxy S23 θα πωλούσε καλύτερα από τον προκάτοχό της και τελικά το κατάφερε.

Πριν την πρεμιέρα της σειράς Galaxy S23 στην Ιαπωνία στις 20 Απριλίου, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η τριάδα ξεπερνά τις πωλήσεις των προκατόχων της κατά 1,7 φορές στη Λατινική Αμερική, 1,5 φορές στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και 1,4 φορές στην Ινδία. Η σειρά ξεπέρασε το όριο του 1 εκατομμυρίου στη Νότια Κορέα σε παρόμοιο χρονικό πλαίσιο με τη σειρά Galaxy S22.

Σύμφωνα με τη Samsung, η ναυαρχίδα της σειράς, το Galaxy S23 Ultra, αντιπροσωπεύει το 60% των συνολικών πωλήσεων με τα Galaxy S23 και S23+ να συνεισφέρουν το καθένα από 20%.  Ωστόσο, ακριβείς αριθμοί πωλήσεων δε δόθηκαν.

Τα μπόνους προπαραγγελίας της Samsung σίγουρα συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων, ενώ η νέα κύρια κάμερα των 200MP και το γεγονός ότι ολόκληρη η σειρά συνόδευε το Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy βοήθησε επίσης.

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S23 στην Ιαπωνία στις 20 Απριλίου, καθώς και σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Εσείς εκεί στην χαρούμενη Νότια Κορέα. Ξαναβάλτε Exynos στο S24 και θα δείτε τι θα γίνει. Τα μεταχειρισμένα της σειράς S23 θα καταλήξουν να πουλούνται πιο ακριβά..

Δημητρης

Βρε ας βάλουν αρκεί να είναι εργονομικός και το ίδιο αποδοτικός με τον SD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.

Software Galaxy Samsung Samsung One UI

One UI 6.1: Η ενημέρωση έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια Galaxy συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση One UI 6.1 έχει ήδη φτάσει σε 8,8 εκατομμύρια συσκευές από τότε που ξεκίνησε την κυκλοφορία της.