Samsung Galaxy 23 series: Πολύ καλύτερες οι πωλήσεις συγκριτικά με τα Galaxy S22

samsung galaxy s23, Samsung Galaxy 23 series: Πολύ καλύτερες οι πωλήσεις συγκριτικά με τα Galaxy S22

Η Samsung περίμενε ότι η σειρά Galaxy S23 θα πωλούσε καλύτερα από τον προκάτοχό της και τελικά το κατάφερε.

Πριν την πρεμιέρα της σειράς Galaxy S23 στην Ιαπωνία στις 20 Απριλίου, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η τριάδα ξεπερνά τις πωλήσεις των προκατόχων της κατά 1,7 φορές στη Λατινική Αμερική, 1,5 φορές στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και 1,4 φορές στην Ινδία. Η σειρά ξεπέρασε το όριο του 1 εκατομμυρίου στη Νότια Κορέα σε παρόμοιο χρονικό πλαίσιο με τη σειρά Galaxy S22.

Σύμφωνα με τη Samsung, η ναυαρχίδα της σειράς, το Galaxy S23 Ultra, αντιπροσωπεύει το 60% των συνολικών πωλήσεων με τα Galaxy S23 και S23+ να συνεισφέρουν το καθένα από 20%.  Ωστόσο, ακριβείς αριθμοί πωλήσεων δε δόθηκαν.

Τα μπόνους προπαραγγελίας της Samsung σίγουρα συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων, ενώ η νέα κύρια κάμερα των 200MP και το γεγονός ότι ολόκληρη η σειρά συνόδευε το Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy βοήθησε επίσης.

Η Samsung πρόκειται να κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy S23 στην Ιαπωνία στις 20 Απριλίου, καθώς και σε ορισμένες χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sonyman

Εσείς εκεί στην χαρούμενη Νότια Κορέα. Ξαναβάλτε Exynos στο S24 και θα δείτε τι θα γίνει. Τα μεταχειρισμένα της σειράς S23 θα καταλήξουν να πουλούνται πιο ακριβά..

Δημητρης

Βρε ας βάλουν αρκεί να είναι εργονομικός και το ίδιο αποδοτικός με τον SD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.