iOS 17: Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν

ios 17 beta, iOS 17: Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια δημόσια έκδοση beta του iOS 17 τον Ιούλιο, αλλά η beta προγραμματιστών είναι ήδη διαθέσιμη. Φέτος, μάλιστα, έγιναν κάποιες αλλαγές και αυτή η beta είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.

Τα iOS 17, iPadOS 17 και macOS Sonoma beta κυκλοφόρησαν χθες και για πρώτη φορά, όσοι έχουν δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστή μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το λογισμικό προεπισκόπησης.

Όπως εξηγεί το AppleInsider, ο Connor Jewiss και άλλοι χρήστες παρατήρησαν ότι η έκδοση beta του προγραμματιστή iOS 17 ήταν διαθέσιμη για εγκατάσταση στην ενότητα Beta Updates των Ρυθμίσεων ανεξάρτητα από το αν έχετε πληρώσει ή όχι.

Οι προεπισκοπήσεις του macOS Sonoma και του watchOS 10 ήταν επίσης διαθέσιμες με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι τώρα, μετά την κεντρική ομιλία του WWDC, θα έπρεπε να έχετε έναν λογαριασμό προγραμματιστή επί πληρωμή, ο οποίος κοστίζει περίπου 100 $ ετησίως. Αν και πάντα υπήρχε διαθέσιμο ένα δωρεάν πακέτο, οι beta για προγραμματιστές δεν περιλαμβάνονταν σε αυτό.

Εφόσον δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για λογαριασμό προγραμματιστή για πρόσβαση σε αυτές τις beta, μπορείτε πιθανώς να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple για να τις εγκαταστήσετε. Πιθανότατα, βέβαια, δεν θα πρέπει να το κάνετε, καθώς αυτές είναι οι πρώτες εκδόσεις προέκδοσης που είναι διαθέσιμες σε άτομα εκτός της Apple και είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνουν σφάλματα και ζητήματα συμβατότητας εφαρμογών.

Αν δεν είστε προγραμματιστής που θέλει να αρχίσει να προετοιμάζει ενημερώσεις εφαρμογών, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει είτε η δημόσια beta είτε η ολοκληρωμένη έκδοση αυτό το φθινόπωρο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.