iOS 17: Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν

ios 17 beta, iOS 17: Η έκδοση beta για προγραμματιστές είναι διαθέσιμη δωρεάν

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει μια δημόσια έκδοση beta του iOS 17 τον Ιούλιο, αλλά η beta προγραμματιστών είναι ήδη διαθέσιμη. Φέτος, μάλιστα, έγιναν κάποιες αλλαγές και αυτή η beta είναι πιο εύκολα προσβάσιμη.

Τα iOS 17, iPadOS 17 και macOS Sonoma beta κυκλοφόρησαν χθες και για πρώτη φορά, όσοι έχουν δωρεάν λογαριασμούς προγραμματιστή μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το λογισμικό προεπισκόπησης.

Όπως εξηγεί το AppleInsider, ο Connor Jewiss και άλλοι χρήστες παρατήρησαν ότι η έκδοση beta του προγραμματιστή iOS 17 ήταν διαθέσιμη για εγκατάσταση στην ενότητα Beta Updates των Ρυθμίσεων ανεξάρτητα από το αν έχετε πληρώσει ή όχι.

Οι προεπισκοπήσεις του macOS Sonoma και του watchOS 10 ήταν επίσης διαθέσιμες με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι τώρα, μετά την κεντρική ομιλία του WWDC, θα έπρεπε να έχετε έναν λογαριασμό προγραμματιστή επί πληρωμή, ο οποίος κοστίζει περίπου 100 $ ετησίως. Αν και πάντα υπήρχε διαθέσιμο ένα δωρεάν πακέτο, οι beta για προγραμματιστές δεν περιλαμβάνονταν σε αυτό.

Εφόσον δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για λογαριασμό προγραμματιστή για πρόσβαση σε αυτές τις beta, μπορείτε πιθανώς να εγγραφείτε στο Πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple για να τις εγκαταστήσετε. Πιθανότατα, βέβαια, δεν θα πρέπει να το κάνετε, καθώς αυτές είναι οι πρώτες εκδόσεις προέκδοσης που είναι διαθέσιμες σε άτομα εκτός της Apple και είναι πιο πιθανό να περιλαμβάνουν σφάλματα και ζητήματα συμβατότητας εφαρμογών.

Αν δεν είστε προγραμματιστής που θέλει να αρχίσει να προετοιμάζει ενημερώσεις εφαρμογών, καλύτερα να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει είτε η δημόσια beta είτε η ολοκληρωμένη έκδοση αυτό το φθινόπωρο.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.